Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format

Aprendre ciències tot aprenent a escriure ciència

Diversos Autors

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Llibres a l'Abast

Sinopsi de Aprendre ciències tot aprenent a escriure ciència:

Els autors valoren que aprendre ciències no és només aprendre models propis de la ciència, sinó també aprendre les formes de comunicar les interpretacions de fets de la naturalesa.

Aquest llibre vol incidir en la importància d’ensenyar als alumnes les habilitats relacionades amb la capacitat de comunicar les idees oralment i per escrit. Sovint se suposa que aquestes habilitats, ensenyades habitualment a la classe de llengua, serviran als alumnes per comunicar-se en qualsevol disciplina. Però si no es treballen també en el marc de cadascuna de les matèries d’estudi, molts estudiants tindran dificultats importants, tant per construir les idees pròpies de la disciplina com per comunicar-les. Les activitats de descriure, comparar, exposar, justificar o argumentar científicament tenen unes característiques que l’alumnat ha de saber reconèixer i aplicar quan parlar sobre un fet o un fenómen determinat. Els autors valoren que aprendre ciències no és només aprendre models propis de la ciència, sinó també aprendre les formes de comunicar les interpretacions de fets de la naturalesa. Gràcies a un ajut del Centro de Investigación y Documentación Educativa (CIDE) (1998-200), el grup de recerca Llengua i Ensenyament de les Ciències (LIEC) de la UAB presenten en aquest llibre les activitats aplicades a l’aula, les reflexions i les experiències durant aquests dos anys d’intens treball, i ens inviten, ara, a compartir-lo.

Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/01/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6819-0 | Codi: 10029660 | Format: 14 x 2 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Llibres a l'Abast

Totes les opinions de Aprendre ciències tot aprenent a escriure ciència

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir