Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Blat

Premi de Novel·la Curta Just M. Casero 2015

Josep M. Pagès Escolà

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 128

Sinopsi de Blat:

Una novel·la enigmàtica, intensa i breu sobre la presència de l’altre, tant el que trobem enfora com el que duem a dins.

A Blat s’expliquen les històries paral·leles de dos personatges que tenen molt en comú, tot i que, separats per l’espai i pel temps, no es coneixen. En una història que transcorre en l’actualitat, el Tomàs, tipògraf, acudeix al casament d’uns bons amics seus. Al convit, que es fa en una casa rural prop de Lleida, comprèn com s’ha arribat a allunyar d’aquests dos amics, que feia molt temps que no veia, així com també de les seves pròpies aspiracions. L’altra histò- ria s’ambienta en un món nocturn i fantasiós, del qual un personatge anònim intenta escapar seguint la pista d’algú que un cop va veure que en travessava la frontera. Les vides del Tomàs i del fugitiu anònim són complementàries, oposades i separades, com ho poden ser la ment conscient i la inconscient. A la vegada, els personatges estan inspirats en la vida dels germans Víctor i Màrius Torres, el polític i el poeta, molt diferents entre ells i separats per la guerra.

Blat és una novel·la enigmàtica, intensa i breu sobre la presència de l’altre, tant el que trobem enfora com el que duem a dins.

«Per què vols veure el blat? El blat és sempre tremolós i llunyà, i evoca sempre una altra cosa. Si vols veure el blat, busca les roselles. És l’única manera».

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Continguts extra

Fragment
Blat.pdf
Descarregar 464,04 K

Coneix-ne més sobre Blat

Premi de novel·la curta Just M. Casero 2015

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/01/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16367-38-2 | Codi: 10134401 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Totes les opinions de Blat

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir