Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Carrer dels oblidats

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de Carrer dels oblidats:

Una sèrie d?assassinats trasbalsen la vida dels carrers de Ciutat Vella
Anna Silber, periodista professional, detectiva fortuïta, filla d'una catalana i d'un alemany, arriba per primera vegada a Barcelona. Tot i que la seva missió és escriure una guia alternativa de la ciutat, la veritable raó del viatge és conèixer per fi la terra de la seva mare, morta recentment, i alhora intentar superar una crisi personal. Des del primer moment, l'Anna compta amb l'ajut del seu amic Rafael, periodista com ella, que la rep amb els millors consells per submergir-se en la vida cultural. Al cap d'unes hores d'haver arribat, però, comença a entendre que Barcelona és molt més que una atracció mediterrània. Una sèrie d'assassinats trasbalsen la vida dels carrers de Ciutat Vella. Ben aviat l'Anna es troba al bell mig d'una història tenebrosa que li permet descobrir tot allò que s'amaga rere el bonic escenari de la Barcelona més comercial i turística.   BCNegra 2013 Taula rodona: 'Barcelona. Capital del crim... literari' Dissabte, 2 de febrer a les 11:30h, a la Biblioteca Barceloneta - La Fraternitat (c/ del Comte de Santa Clara, 8-10).Participants: Jaume Benavente, Susana Hernández, Stefanie Kremser, José Luis Romero i Aro Sáinz de la Maza.Moderadora: Cristina Fallarás.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Carrer dels oblidats

Stefanie Kremser, nascuda el 1967 a Alemanya, va créixer amb la seva família germanoboliviana a la ciutat de Sao Paulo, al Brasil. Als vint anys es va traslladar a Munic per estudiar cinema documental a l'Escola de Cinema i Televisió. Li agrada moure's entre diversos gèneres i formats narratius. És autora de guions per a cinema i televisió -entre d'altres, per a la sèrie policíaca alemanya Tatort-, i l'any 2000 va publicar la seva primera nove... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 30/08/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-798-5 | Codi: 174850 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Blog

Carrers dels oblidats, de Stefanie Kremser

Caram, sembla que segueixo amb la vena germànica. Serà cosa de la senyora Merkel? Alerta, que aquesta dona es capaç de tot, eh?

Noooo, que es conya! Només es tracta de l’autora, que es nascuda a Alemanya i res més.

Aquesta novel·la parla, i molt, de Barcelona, fet que m’apassiona especialment.

A més, toca el tema de moda: el turisme que envaeix els carrers, les places, els nostres racons més emblemàtics i, fins i tot, els nostres vàters.

Jo que tinc un negoci d’hostaleria a tocar de la Sagrada Família conec molt bé el que diu l’autora. Cada dia veig com la basílica engoleix tripes mils i mils de turistes que abans han fet una cua quilomètrica per entrar després d’haver passat per caixa. Això es sagrat. Només faltaria!

Jo, que amb prou feines puc travessar el carrer sense que m’atropelli un cotxe, tot i que han eixamplat les aceres, jo que cada dia al·lucino amb “la millor botiga del món”, m’ho he passat bomba llegint aquesta novel·la tan xula.

L’Anna Silber, periodista, arriba a la nostra ciutat per editar una guia turística “alternativa”. Diferent de les que es poden trobar a qualsevol lloc. Es tracta de fer quelcom diferent, menys comercial, menys “trillat”. Ha de ser La Guia.

El que passa es que només arribar al seu destí a Ciutat Vella, es troba amb un assassinat. I ja hi som!

Per tant, enlloc de fer de periodista, que és la tasca que ha vingut a desenvolupar, es troba fent de detectiu perquè desprès d’aquest primer assassinat n’hi a un altre, i un altre, i un altre, i… tots ells amb l’ombra de Santa Eulàlia, la santa patrona, de rerefons.

Es tracta d’un sonat en tota regla, i convé atrapar-lo el més aviat possible, no sigui que els “guiris” s’espantin.

No es només una novel·la negra. Toca diferents melodies i no desafina gens ni mica.

Bona música per a tothom.

Totes les opinions de Carrer dels oblidats

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir