Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Traductor: Anna Llisterri Boix
Nombre de pàgines: 336

Sinopsi de Dues vides:

Un home, dues dones, un destí
Marc Serra és un jove enginyer barceloní casat i amb dos fills. Un bon dia viatja fins als Estats Units per proposar un acord a un vell amic. Un negoci rodó que, si tot surt com està previst, els obrirà la porta a un món ple de noves possibilitats que els permetrà viure més que bé la resta de la vida. Quan tot sembla que està acordat, en Marc decideix tornar a Barcelona, però una brutal agressió trastoca els seus plans. En despertar i obrir els ulls en una habitació d'hospital, sol, malalt i amb una amnèsia profunda, només li queda el consol d'una jove infermera.A mesura que passa el temps, però, inevitablement ha de revisitar el passat i encarar el futur, i ha d'afrontar un difícil dilema que afecta els qui més estima: recuperar l'antiga família o iniciar definitivament una nova vida als Estats Units; una decisió impossible que el corseca.Amb un ritme sostingut i alhora trepidant, ple de suspens, Dues vides retrata els fils opacs i multimilionaris que mouen els negocis en les altes esferes, un món vertiginós ple d'usos i abusos on res és el que sembla i on els únics racons segurs són els sentiments del cor. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Dues vides

Joan Piqué (Barcelona, 1960) és empresari. Està casat i té dos fills, en Marc i en Gerard. L'any 2011 va publicar la novel·la Dues vides. Fantasmes del passat és la seva nova obra. Llegir-ne més

Altres llibres de Joan Piqué Rovira

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/11/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6862-6 | Codi: 387233 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Èxits | Traductor: Anna Llisterri Boix

Blog

Dues vides, de Joan Piqué

Hola Nosaltres!

A la feina, quan estem dinant, a part dels tàpers, els companys hi aportem conversa. Hi ha dos temes principals: el futbol (que dóna de sí fins a límits insospitats) i, sobretot, les sèries de televisió. Des de Game of Thrones i Fringe fins a Polseres Vermelles i El Barco, passant per How I met your mother i Sex and the city, tot hi té cabuda. Tothom està enganxat a una o altra, sigui americana o feta aquí.

Això que us explico té molta relació amb el llibre que acabo de llegir (què dic, llegir… devorar!): Dues vides, de Joan Piqué. A mig camí entre el thriller i el melodrama i amb un ritme infecciós, explica la història d’en Marc Serra, un enginyer que, després de tancar un tracte fabulós amb una empresa americana, queda amnèsic total, perdent la seva identitat catalana i trobant-ne una de nova als Estats Units. Després haurà de conciliar aquests dos móns: Catalunya i els Estats Units.

Durant 4 dies, les estones que podia les he dedicat a llegir, ja que volia saber què els passava als personatges. Hi ha de tot: bons molt bons que només pateixen desgràcies, com els personatges d’El cor de la ciutat; un dolent molt dolent, com el JR de Dallas; intrigues empresarials, com a La Riera; relacions sanes i no tant sanes, com a Grey’s Anatomy; i sobretot l’ànsia de continuar llegint per saber què passa com a Lost!

En fi, si us agraden les sèries, amb el seu ritme i el “què passarà?” sempre present, aquest és un llibre per vosaltres!

Acabaré parafrasejant (lliurement) John “Hannibal” Smith de The A-Team… m’encanta que els llibres surtin bé!

Totes les opinions de Dues vides

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir