Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El país de l'altra riba

III Premi Proa de Novel·la
Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de El país de l'altra riba:

Una història d'amor i supervivència entre dos continents.

III Premi Proa de Novel·la

Un avió alemany que ve de bombardejar la costa nord d’Àfrica cau a l’Illa de l’Aire, al sud-est de Menorca. Alhora, a la ciutat d’Alger, l’Alfred Gold i el seu net Daniel, jueus que han travessat França fugint dels nazis, obren una sastreria. La visita d’un elegant colon francès, Michel Bisset, que regenta el restaurant més luxós de la capital algeriana, el Cafè de París, els obre una esperança. Al restaurant, el jove Daniel Gold coneix l’Omar, un excombatent de les tropes franceses, i la Isabel, una noia provinent de Fort de l’Eau, població de la badia d’Alger fundada i habitada per menorquins. Cinquanta anys més tard, als carrers de Barcelona, la Marta i la Hanna, inicien una relació amorosa en què pesen els secrets i la memòria familiar de l’una i de l’altra. L’encreuament de les dues històries confegeix un tapís que mostra, entre violents episodis col·lectius, unes vides que s’aferren a l’amor i a la solidaritat.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de El país de l'altra riba

Maite Salord (Ciutadella de Menorca, 1965) és professora i membre de l’Institut Menorquí d’Estudis. Del 2011 al 2021, va ser consellera del Consell Insular de Menorca, institució que va presidir del 2015 al 2017. És autora de La mort de l’ànima (2007), finalista del premi Sant Jordi. Amb la novel·la L’alè de les cendres (2014) va recollir el testimoni dels vençuts el 1939 a les Illes Balears.

... Llegir-ne més

Altres llibres de Maite Salord

Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Premis

Premi Proa Guanyadora Edició 2021 Saber-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 17/11/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-909-2 | Codi: 10283784 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: A TOT VENT | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El país de l'altra riba

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir