Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

El sentit de la ficció

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: MIRADA (LIT)
Nombre de pàgines: 128

Sinopsi de El sentit de la ficció:

"El llenguatge literari es genera gràcies a l?equívoc entre la realitat i el desig"
El sentit de la ficció és un text únic en el panorama literari català. Un novel·lista amb una obra madura, àmplia i reconeguda pel públic i la crítica, reflexiona sobre el propi procés creador. I ho fa no des d'una posició teòrica, sinó des del coneixement pràctic de qui, des de fa més de tres dècades, ha d'anant donant respostes i solucions al procés creatiu. Jaume Cabré concep la literatura com una recerca, i en aquest llibre ens convida a acompanyar-lo en aquesta recerca oberta. Amb agilitat i profunditat, Cabré ens acompanya a la cuina de la seva escriptura i ens descobreix els seus secrets i també els seus dubtes.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El sentit de la ficció

© Ulf Andersen / Getty Images

Jaume Cabré (Barcelona, 1947) va saltar amb força en el panorama literari internacional amb la novel·la Les veus del Pamano, i també amb les seves novel·les Carn d'ollaFra Junoy o l'agonia dels sons, Senyoria i L'ombra de l'eunuc; també cal destacar els seus reculls de contes Llibre de preludisViatge d'hivern i Quan arriba la penombra, i les seves reflexions sobre art i literatura, aplegades a Tres assaigs. Ha escrit guions televisius i ci...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 17/06/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-8256-870-6 | Codi: 171698 | Format: 13,5 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: MIRADA (LIT)

Blog

Itinerari privat per la ficció

Amb aquest títol, Jaume Cabré (Barcelona, 1947) – autor de la novel·la Les veus del Pamano (vegeu també Les veus… i Recuperem…) que hem pogut veure no fa massa com a minisèrie de TV3 i que ha estat doblement premiada en la 16a edició del Shanghai Festival, amb el Premi d’Or TV Film i al Millor Guió -, ens regala les seves reflexions personals sobre el llenguatge literari.

Totes les opinions de El sentit de la ficció

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir