Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

El vell rei a l'exili

Arno Geiger

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Nombre de pàgines: 200

Sinopsi de El vell rei a l'exili:

La relació d’un escriptor amb el seu pare, afectat d’Alhzeimer.

L’August ha viscut sempre al mateix poblet austríac de províncies. És un home taciturn, pràcticament un desconegut per als seus fills. Des que té Alzheimer, se sent desplaçat i a tothora demana de tornar a casa. "Vull tornar a casa", reclama insistent, com un vell rei a l’exili. "Ja hi ets", li repeteix l’Arno, el seu fill escriptor. Aquesta és la història de com es teixeix un nou vincle paternofilial a partir d’una malaltia molt exigent. Des del desconcert inicial i les injustes acusacions al pare fins a l’ingrés en una residència. Però Arno no oblida el millor que pot aportar la demència: la tendresa que inspira qui et necessita i la grandesa de poder tornar l’amor que has rebut en el passat. Una petita part del deute la salda amb l’escriptura d’El vell rei al seu exili, un relat autobiogràfic i una lliçó de vida sincera, lúcida i positiva.

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Coneix-ne més sobre El vell rei a l'exili

El vell rei al seu exili és un testimoni vital i sincer que pot ser útil a molts lectors per afrontar la vellesa pròpia o la dels pròxims.

Enllaços relacionats

Primers capítols

Fitxa tècnica

Data de publicació: 06/06/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-399-1 | Codi: 171743 | Format: 13 x 21 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: A TOT VENT

Totes les opinions de El vell rei a l'exili

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir