Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traductor: Oriol Sánchez Vaqué
Nombre de pàgines: 432

Sinopsi de Elles 1:

Torna l’autora d’Els ulls grocs dels cocodrils amb una trilogia dedicada a Elles, les dones

Elles, les dones, són totes diferents: n’hi ha de joves i de no tan joves, de precioses i d’acomplexades, d’ambicioses i d’insegures, de glamuroses i de no tant… Però una cosa les uneix: són valentes i estan disposades a fer front als problemes de la vida.

Retrobarem alguns personatges de la primera trilogia (Joséphine i Hortense). Viatjarem per tot el món (de París a NY, de Borgonya a Londres o Miami) i coneixerem, és clar, nous personatges que ens captivaran.

Elles, les dones, són el centre d’aquesta història, dones que lluiten per la vida, que estimen, que inventen, que cauen però es tornen a aixecar… Elles són les heroïnes del nostre dia a dia.

A França, el primer volum ha venut més de 400.000 exemplars.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Elles 1

Katherine Pancol va néixer a Casablanca, el Marroc, i quan tenia cinc anys es va traslladar a viure a França. Periodista de professió, va escriure la seva primera novel·la quan un editor l’hi va demanar. I l’èxit li va arribar de seguida. Ha viscut arreu del món, ha fet cursos d’escriptura creativa i és autora de moltes novel·les, entre les quals destaquen la trilogia Els ulls grocs dels cocodrils, El vals lent de les tortugues i Els esquirols...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Elles_1.pdf
Descarregar 1009,55 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 27/08/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-958-3 | Codi: 10087975 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Traductor: Oriol Sánchez Vaqué

Totes les opinions de Elles 1

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir