Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Els amants volàtils

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Nombre de pàgines: 320

Sinopsi de Els amants volàtils:

Si tenim tantes ganes d?estimar, per què espatllem les històries d?amor?
Un escriptor rep d'una veïna i antiga amant la confessió d'una aventura amorosa amb desengany final. L'amiga incita l'escriptor a novel·lar la seva història, perquè així pugui agafar distància i passar pàgina del seu fracàs. Quan l'home es posa a treballar en la novel·la, algunes coses comencen a canviar dintre seu. Sota el blindatge emocional, les aigües es remouen i afloren els eterns interrogants. Per què costa tan poc que una relació sentimental s'espatlli? En quin moment l'amor es converteix en un camp minat? Per què ens protegim contra una vivència que desitgem? Els amants volàtils és una novel·la viva, àgil i intel·ligent, que representa un salt endavant en la carrera literària d'Isidre Grau. Veure vídeo
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Els amants volàtils

Isidre Grau (Cerdanyola del Vallès, 1945) ha alternat durant molts anys l'enginyeria química amb la literatura. Ha estat professor de tècniques literàries, ha publicat assaig literari, narracions i novel·les. Del 1986 al 2006 va completar un ambiciós cicle literari, que gira a l'entorn d'una mateixa família, compost per les següents novel·les: Els colors de l'aigua (premi Sant Jordi 1985), La nit vermella, El balancí negre (premi Ciutat de Pal... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/09/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-255-0 | Codi: 171550 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: A TOT VENT

Blog

Els amants volàtils

A vegades et cau un llibre a les mans que no és ben bé allò que a tu t’interessa, però en canvi penses que li pot agradar força a algú que coneixes.

Això és el que m’ha passat amb Els amants volàtils. A mi, particularment, ni m’ha agradat ni m’ha desagradat; m’ha passat desaparcebut. En canvi, a la meva mare li ha agradat molt. I és probable que sigui perquè els protagonistes són més propers a la seva edat que a la meva.

Dues dones, una de veritat i una de paper, estimen massa. Estimen amb intensitat, amb ganes. Dos homes, un de paper i un de veritat, que no saben estimar, que són massa immadurs i que se senten pressionats per aquestes dones adultes i capaces.

Vides de paper i de veritat que s’entrellacen i que es modifiquen mútuament, amb homes i dones del voltant, aquests de veritat, que els donen un cop de mà per trobar el seu camí i resoldre els dubtes que els neixen des de les seves pròpies febleses.

L’Adela i la Marta, el Maurici i el Sergi, persones i personatges que no sempre tenen les mateixes respostes als mateixos estímuls. Sobretot perquè l’Adela i en Maurici són de veritat i la Marta i el Sergi són de paper. I aquests últims és més senzill fer-los canviar.

La meva mare, que és qui m’ha fet el resum, tot s’ha de dir, m’ha demanat que li deixi. Li vol passar a la seva germana. Això és el que té de bo el llibre de paper i el llibre ben escrit: que pot passar per moltes mans, encara que no a totes ens agradi amb la mateixa intensitat.

Bona lectura!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de Els amants volàtils

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir