Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Els consells del colom

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Traductor: Albert Torrescasana Flotats
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de Els consells del colom:

"Una mirada tendra i crítica sobre la dificultat de créixer entre bandes urbanes, a través de la veu única de Harri, un nen-detectiu d’onze anys. "

“L’humor, la força i l’efervescència del narrador –un heroi dels nostres temps– hauria de convertir aquesta novel·la en un clàssic” Daily Mail

 

Harrison Opoku té onze anys. Fa poc que ha arribat a Anglaterra amb la seva mare i la seva germana gran, la Lydia, i s’han instal·lat a Dell Farm, un suburbi al sud de Londres. A Ghana s’hi han quedat el seu pare, la seva germana petita, l’Agnes, i l’àvia. En Harri és el més ràpid de la classe i el que més li agrada és fer curses amb les seves Adidas falses. Viu feliç ignorant la duresa del món que l’envolta i, a poc a poc, va absorbint els elements nous i desconeguts de la seva nova vida a la ciutat.

Però la vida d’en Harri canvia per sempre quan un noi del barri apareix assassinat. Els testimonis guarden silenci, i en Harri decidirà, juntament amb el seu amic Dean, esbrinar què ha passat, però posarà en perill, sense saber-ho, la fràgil teranyina que la seva mare ha teixit al voltant de la seva família per mantenir-la allunyada del perill.

 

“Llavors em vaig quedar ben quiet per si un colom se’m cagava a sobre, però va passar de llarg. No sé si era el meu colom, era massa lluny. A Anglaterra les cagarades d’ocell porten bona sort. Tothom ho diu.
Jo: «Encara que se’t caguin al cap?».
Connor Green: «On se’t cagui és igual, la qüestió és que et caigui a sobre. A tot arreu val».
Jo: «I si se’t caga a l’ull? I si t’entra a la boca i te la menges?».
Connor Green: «També porta bona sort. Totes les cagarades porten bona sort. Ho sap tothom».”

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Els consells del colom

Stephen Kelman va néixer a Luton l’any 1976. Els consells del colom, la seva primera novel·la, va ser nominada als premis Man Booker 2011, Desmond Elliott i Guardian First Book Award. I en la categoria de Nou Escriptor de l’Any dels Galaxy National Book Awards, l’autor va quedar finalista. Els consells del colom ha estat publicada en més de 28 llengües i va esdevenir un best-seller al Regne Unit. L’autor viu actualment a St. Albans. 

... Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Els_consells_del_colom.pdf
Descarregar 1,45 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/05/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-365-6 | Codi: 10023460 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: A TOT VENT | Traductor: Albert Torrescasana Flotats

Totes les opinions de Els consells del colom

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir