Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Els Turons del Tigre

Sarita Mandanna

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traductor: Ferran Ràfols Gesa
Nombre de pàgines: 528

Sinopsi de Els Turons del Tigre:

L'Índia, 1878. La Devi, marcada de naixement per un estrany presagi, és una nena intel·ligent i especial, d'esperit rebel, que de ben petita esdevé inseparable d'en Devanna, un noi tímid i seriós, la mare del qual ha mort en circumstàncies tràgiques. La Devi i en Devanna creixen junts entre els turons que envolten casa seva i la natura salvatge i verdíssima de la selva, bressolats per una enorme família arrelada a la terra des de generacions enrere. Els seus destins semblen inevitablement lligats, però les coses canvien quan la Devi coneix en Machu, un noi jove i fort que ha matat un tigre i és considerat un heroi. Aquest amor apassionat obrirà esvorancs entre ella i el seu amic Devanna, que s'ha adonat que mai podrà estimar ningú que no sigui la Devi, i els precipitarà cap a una tragèdia de conseqüències devastadores.
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Fitxa tècnica

Data de publicació: 19/05/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-724-4 | Codi: 174527 | Format: 23 x 15 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Traductor: Ferran Ràfols Gesa

Blog

Els turons del tigre

Els Turons del Tigre es desenvolupa a una zona de l’Índia poc coneguda o parlada als llibres. Es tracta del Coorg,  situat a una zona privilegiada pel clima i per l’aigua, a tocar de la selva, amb una vegetació exhuberant, amb unes flors, uns aromes, unes collites de cafè i te que són l’enveja de propis i extranys.

En aquest marc idíl·lic, neixen la Devi i el Devanna, una nena i un nen que ja de ben petits comparteixen jocs, aficions, baralles i fins i tot la família.

Mentre dura l’infància i l’adolescència, la Devi i el Devanna son ben bé carn i ungla però després, sobretot quan la Devi es converteix en una doneta, les coses, igual que els cossos, comencen a canviar per a desesperació d’en Devanna, que només té ulls per a ella.

Totes les opinions de Els Turons del Tigre

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir