Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Harry Potter i el llegat maleït

Parts u i dos
Col·lecció: SERIE HARRY POTTER
Traductor: Xavier Pàmies Giménez
Nombre de pàgines: 480

Sinopsi de Harry Potter i el llegat maleït:

La vuitena història. Dinou anys després.

Basada en una nova història original de J.K. Rowling, John Tiffany i Jack Thorne, una nova obra de teatre de Jack Thorne, Harry Potter i el llegat maleït és la vuitena història en la sèrie de Harry Potter i la primera història oficial de Harry Potter que s'ha portat al teatre. L' estrena mundial de l'obra tindrà lloc al West End de Londres el 30 de juliol de 2016.

Ser Harry Potter no ha sigut mai senzill, i continua sense ser-ho ara que és un empleat carregat de feina a la Conselleria d’Afers Màgics, marit i pare de tres fills en edat escolar.

Mentre el Harry ha de conviure amb un passat que es resisteix a quedar enrere, el seu fill petit, l’Albus, intenta alliberar-se del pes d’un llegat familiar que no ha volgut mai. Però de cop el passat i el present es conjuguen de manera sinistra, i pare i fill descobreixen una veritat desagradable: a vegades el mal sorgeix als llocs més inesperats.


Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Harry Potter i el llegat maleït

© Mary McCartney 2018

J.K. Rowling és l’autora de les multipremiades novel·les de Harry Potter, que han obtingut uns rècords de vendes mundials. Venerada pels seus fans a tot el món, la sèrie ha venut més de cinc-cents milions de còpies, ha estat traduïda a vuitanta idiomes i va inspirar vuit pel·lícules supertaquilleres. Rowling ha escrit tres volums complementaris per ajudar diverses entitats benèfiques: El quidditch de totes les èpoques, Bèsties fantàstiques i o...

Llegir-ne més

Altres llibres de J.K. Rowling

Continguts extra

PDF
Extracte HARRY POTTER I EL LLEGAT MALEÏT
Descarregar 1,63 M

Coneix-ne més sobre Harry Potter i el llegat maleït

Artwork TM & © HPTP. Harry Potter TM WBEI

Fitxa tècnica

Data de publicació: 28/09/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16367-75-7 | Codi: 10166693 | Format: 13 x 19,5 cm. | Tinta: Detalles en b/n al principio de los capítulos | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: SERIE HARRY POTTER | Traductor: Xavier Pàmies Giménez

Totes les opinions de Harry Potter i el llegat maleït

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir