Fem servir cookies pròpies i de tercers per recopilar informació estadística de l’ús de la nostra pàgina web www.grup62.cat i mostrar a l’Usuari la publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si l’Usuari continua navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
Planeta de Libros
Editorial: Editorial Pòrtic
Temàtica:
Col·lecció: CUINA
Número de pàgines: 318
Format únic
Sinopsi de La cuina d'avui:
Un compendi complet i exhaustiu de la cuina de cada dia.Una eina actual, indispensable per entrar a la cuina -per primer cop o no- i sortir-ne ben satisfet.

Sobre l'autor de La cuina d'avui

Sobre l'autor de La cuina d'avui

Glòria Baliu i Julià (Barcelona, 1931). El seu interès per la gastronomia l'ha portat a escriure molts llibres sobre aquest art. El seu primer èxit editorial va ser La cuina d'avui, però també és autora de títols tan coneguts com La cuina ràpida, Cuina per als qui no saben cuinar, La cuina de mar i muntanya, Mengem bé, Àpats informals i Pastissos, gelats i postres. Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 26/02/1997 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-8256-362-6 | Codi: 10025015 | Format: 1 x 1 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: CUINA

Totes les opinions de La cuina d'avui

Aquest llibre té 0 Comentaris, sigues el primer a comentar!
Deixa el teu comentari