Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Editorial: Pòrtic Edicions
Temàtica: Economia
Col·lecció: CUINA
Nombre de pàgines: 318

Sinopsi de La cuina d'avui:

Un compendi complet i exhaustiu de la cuina de cada dia.Una eina actual, indispensable per entrar a la cuina -per primer cop o no- i sortir-ne ben satisfet.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de La cuina d'avui

Glòria Baliu i Julià (Barcelona, 1931). El seu interès per la gastronomia l'ha portat a escriure molts llibres sobre aquest art. El seu primer èxit editorial va ser La cuina d'avui, però també és autora de títols tan coneguts com La cuina ràpida, Cuina per als qui no saben cuinar, La cuina de mar i muntanya, Mengem bé, Àpats informals i Pastissos, gelats i postres. Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 26/02/1997 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-8256-362-6 | Codi: 10025015 | Format: 1 x 1 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: CUINA

Totes les opinions de La cuina d'avui

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir