Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
Planeta de Libros
Anar al recomanador
Format únic
Editorial: Editorial Pòrtic
Temàtica:
Col·lecció: CUINA
Número de pàgines: 318
Sinopsi de La cuina d'avui:
Un compendi complet i exhaustiu de la cuina de cada dia.Una eina actual, indispensable per entrar a la cuina -per primer cop o no- i sortir-ne ben satisfet.
El vull L’he llegit
Format únic

Sobre l'autor de La cuina d'avui

Sobre l'autor de La cuina d'avui

Glòria Baliu i Julià (Barcelona, 1931). El seu interès per la gastronomia l'ha portat a escriure molts llibres sobre aquest art. El seu primer èxit editorial va ser La cuina d'avui, però també és autora de títols tan coneguts com La cuina ràpida, Cuina per als qui no saben cuinar, La cuina de mar i muntanya, Mengem bé, Àpats informals i Pastissos, gelats i postres. Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 26/02/1997 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-8256-362-6 | Codi: 10025015 | Format: 1 x 1 cm. | Presentació: Rústega amb solapes | Col·lecció: CUINA

Totes les opinions de La cuina d'avui

Aquest llibre té 0 Comentaris Deixa el teu comentari
No hi ha comentaris del llibre