Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Editorial: Pòrtic Edicions
Temàtica: Cuina | Receptes
Col·lecció: CUINA
Nombre de pàgines: 192

Sinopsi de La cuina ràpida:

No és pas cosa de màgia preparar un bon requisit en només 15 minuts! No cal el barret del prestidigitador per a poder menjar bé si no es disposa de gaire temps.Amb la cuina ràpida de Glòria Baliu es poden elaborar plats de primera sense passar
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de La cuina ràpida

Glòria Baliu i Julià (Barcelona, 1931). El seu interès per la gastronomia l'ha portat a escriure molts llibres sobre aquest art. El seu primer èxit editorial va ser La cuina d'avui, però també és autora de títols tan coneguts com La cuina ràpida, Cuina per als qui no saben cuinar, La cuina de mar i muntanya, Mengem bé, Àpats informals i Pastissos, gelats i postres. Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 26/02/1997 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7306-855-0 | Codi: 10024851 | Format: 13 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: CUINA

Totes les opinions de La cuina ràpida

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir