Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
Planeta de Libros
  1. Grup62.cat
  2. /
  3. Cuina
  4. /
  5. Receptes
  6. /
  7. La cuina ràpida
La cuina ràpida
Format únic

La cuina ràpida

Editorial: Editorial Pòrtic
Temàtica:
Col·lecció: CUINA
Número de pàgines: 192
Sinopsi de La cuina ràpida:
No és pas cosa de màgia preparar un bon requisit en només 15 minuts! No cal el barret del prestidigitador per a poder menjar bé si no es disposa de gaire temps.Amb la cuina ràpida de Glòria Baliu es poden elaborar plats de primera sense passar
El vull L’he llegit
Format únic

Sobre l'autor de La cuina ràpida

Sobre l'autor de La cuina ràpida

Glòria Baliu i Julià (Barcelona, 1931). El seu interès per la gastronomia l'ha portat a escriure molts llibres sobre aquest art. El seu primer èxit editorial va ser La cuina d'avui, però també és autora de títols tan coneguts com La cuina ràpida, Cuina per als qui no saben cuinar, La cuina de mar i muntanya, Mengem bé, Àpats informals i Pastissos, gelats i postres. Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 26/02/1997 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7306-855-0 | Codi: 10024851 | Format: 13 x 21,5 cm. | Presentació: Rústega amb solapes | Col·lecció: CUINA

Totes les opinions de La cuina ràpida

Aquest llibre té 0 Comentaris Deixa el teu comentari
No hi ha comentaris del llibre