Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Àpats informals. Fondues, raclettes, bufets freds

Editorial: Pòrtic Edicions
Temàtica: Cuina | Receptes
Col·lecció: CUINA
Nombre de pàgines: 152

Sinopsi de Àpats informals. Fondues, raclettes, bufets freds:

Fondues, raclette, dips, hamburgueses, blinis, crêpes, bufets freds?Glòria Baliu ens convida, amb exquisideses com ara aquestes, a preparar amb tots els ets i uts els millors àpats informals: a seure a taula envoltats d'amics o parents pr
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Àpats informals. Fondues, raclettes, bufets freds

Glòria Baliu i Julià (Barcelona, 1931). El seu interès per la gastronomia l'ha portat a escriure molts llibres sobre aquest art. El seu primer èxit editorial va ser La cuina d'avui, però també és autora de títols tan coneguts com La cuina ràpida, Cuina per als qui no saben cuinar, La cuina de mar i muntanya, Mengem bé, Àpats informals i Pastissos, gelats i postres. Llegir-ne més

Altres llibres de Glòria Baliu De Kirchner

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/03/1996 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-8256-246-9 | Codi: 10024986 | Format: 1 x 1 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: CUINA

Totes les opinions de Àpats informals. Fondues, raclettes, bufets freds

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir