Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Editorial: Pòrtic Edicions
Temàtica: Cuina | Receptes
Col·lecció: CUINA
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de Mengem bé:

Per a poder compondre menús complets en les ocasions més diverses:-Si vénen uns convidats de compromís-Quan s'invita un grup d'amics-Per als àpats familiars de cada dia-Si s'ha de cuinar per a dos-Si hem de fer un berenar d
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Mengem bé

Glòria Baliu i Julià (Barcelona, 1931). El seu interès per la gastronomia l'ha portat a escriure molts llibres sobre aquest art. El seu primer èxit editorial va ser La cuina d'avui, però també és autora de títols tan coneguts com La cuina ràpida, Cuina per als qui no saben cuinar, La cuina de mar i muntanya, Mengem bé, Àpats informals i Pastissos, gelats i postres. Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 31/10/1996 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-8256-319-0 | Codi: 10024997 | Format: 1 x 1 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: CUINA

Totes les opinions de Mengem bé

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir