Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
Planeta de Libros
Anar al recomanador
  1. Grup62.cat
  2. /
  3. Cuina
  4. /
  5. Receptes
  6. /
  7. La cuina de les terres de Lleida
La cuina de les terres de Lleida
Format únic

La cuina de les terres de Lleida

Editorial: Columna Edicions
Temàtica:
Col·lecció: COL.LECCIO CUINA
Número de pàgines: 348

El llibre més complet sobre la cuina de les terres de Lleida.

Sinopsi de La cuina de les terres de Lleida:

La cuina de Lleida és molt més que la cuina del cargol. Ordenat en diversos apartats extensament explicats, hi trobarem curiositats lleidatanes: sopa rubinada de la Segarra, l’olla aranesa i l’escudella de blat de moro escairat del Pallars, la cassola de dejuni de Castelldans, la col ofegada de la Segarra, l’arròs amb conill i bolets, la cutxipanda amb cargols, les coques de recapte, les cassoles del tros, les rosques de comí i els famosíssims torrons d’Agramunt.
També hi ha una explicació detallada de les característiques singulars de cada comarca: la Val d’Aran, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, l’Alt Urgell, el Segrià, l’Urgell, el Pla d’Urgell,l’Alta Ribagorça, la Segarra, la Noguera, el Solsonès, les Garrigues, la Cerdanya.

El vull L’he llegit
Format únic

Sobre l'autor de La cuina de les terres de Lleida

Sobre l'autor de La cuina de les terres de Lleida

Josep Lladonosa i Giró, premi Nacional de Gastronomia, és un dels cuiners i gastrònoms catalans més prestigiosos. És autor dels èxits de vendes El llibre de les sopes, El llibre dels guisats i les picades, La cuina catalana més antiga, El llibre dels arrossos, La cuina de dos grans mestres i La cuina que torna. Però de tots els seus llibres, cal destacar-ne especialment El gran llibre de la cuina catalana, un clàssic de la literatura gastronòm... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 30/12/1999 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1688-7 | Codi: 10021290 | Format: 17 x 17 cm. | Presentació: Rústega sense solapes | Col·lecció: COL.LECCIO CUINA

Totes les opinions de La cuina de les terres de Lleida

Aquest llibre té 0 Comentaris Deixa el teu comentari
No hi ha comentaris del llibre