Fem servir cookies pròpies i de tercers per recopilar informació estadística de l’ús de la nostra pàgina web www.grup62.cat i mostrar a l’Usuari la publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si l’Usuari continua navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
Planeta de Libros
  1. Grup62.cat
  2. /
  3. Cuina
  4. /
  5. Receptes
  6. /
  7. La cuina de les terres de Lleida
La cuina de les terres de Lleida

La cuina de les terres de Lleida

Editorial: Columna Edicions
Temàtica:
Col·lecció: COL.LECCIO CUINA
Número de pàgines: 348
Format únic
El llibre més complet sobre la cuina de les terres de Lleida.
Sinopsi de La cuina de les terres de Lleida:

La cuina de Lleida és molt més que la cuina del cargol. Ordenat en diversos apartats extensament explicats, hi trobarem curiositats lleidatanes: sopa rubinada de la Segarra, l’olla aranesa i l’escudella de blat de moro escairat del Pallars, la cassola de dejuni de Castelldans, la col ofegada de la Segarra, l’arròs amb conill i bolets, la cutxipanda amb cargols, les coques de recapte, les cassoles del tros, les rosques de comí i els famosíssims torrons d’Agramunt.
També hi ha una explicació detallada de les característiques singulars de cada comarca: la Val d’Aran, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, l’Alt Urgell, el Segrià, l’Urgell, el Pla d’Urgell,l’Alta Ribagorça, la Segarra, la Noguera, el Solsonès, les Garrigues, la Cerdanya.

Guarda-ho a favorits Guardat a favorits Marca'l com a llegit Marcat com a llegit
Format únic

Sobre l'autor de La cuina de les terres de Lleida

Sobre l'autor de La cuina de les terres de Lleida

Josep Lladonosa i Giró, premi Nacional de Gastronomia, és un dels cuiners i gastrònoms catalans més prestigiosos. És autor dels èxits de vendes El llibre de les sopes, El llibre dels guisats i les picades, La cuina catalana més antiga, El llibre dels arrossos, La cuina de dos grans mestres i La cuina que torna. Però de tots els seus llibres, cal destacar-ne especialment El gran llibre de la cuina catalana, un clàssic de la literatura gastronòm... Llegir-ne més

Altres llibres de Cuina

Fitxa tècnica

Data de publicació: | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-0710-6 | Codi: 10020887 | Format: 17 x 17 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: COL.LECCIO CUINA

Totes les opinions de La cuina de les terres de Lleida

Aquest llibre té 0 Comentaris, sigues el primer a comentar!
Deixa el teu comentari