Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

La llibreria dels finals feliços

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Marc Delgado Casanova
Nombre de pàgines: 464

Sinopsi de La llibreria dels finals feliços:

La Sara, una noia sueca de vint-i-vuit anys, i l’Amy, de seixanta-cinc, veïna de Broken Wheel, un petit poblet al cor d’Iowa, són grans lectores. No es coneixen personalment, però fa temps que es cartegen i intercanvien llibres i reflexions sobre la literatura i la vida. Un bon dia, la Sara viatja als Estats Units per visitar l’Amy, però, quan hi arriba, la seva amiga ha desaparegut.

Per sort, gràcies a les cartes, la Sara coneix bé els excèntrics habitants del poble, i, tot i que es troba sola, decideix quedar-s’hi. Aviat, la desconcertada turista sueca es converteix en l’atracció dels veïns, i encara més quan amb els llibres que ha deixat l’Amy s’entesta a obrir una llibreria.

La Sara està convençuda que, tot i que els escèptics veïns no en siguin conscients, en el fons el que necessiten són llibres. Només li cal trobar la història més adient per a cadascun. El seu original i peculiar sistema de classifcació –«Llibres per als diumenges mandrosos», «Llibres per ofegar les penes»...–, serà ben efectiu i provocarà canvis en les vides dels habitants de Broken Wheel. El que la Sara no havia previst, és que potser a la seva vida també li convenia més d’un canvi.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de La llibreria dels finals feliços

Katarina Bivald

Katarina Bivald (Suècia, 1983) va treballar de llibretera durant molts anys. La llibreria dels finals feliços és la seva primera novel·la i està en vies de publicació a més d’una quinzena de llengües. Actualment viu amb la seva germana als afores d’Estocolm en un pis farcit de prestatgeries amb llibres. Encara no ha decidit si li agraden més els llibres o les persones.

Llegir-ne més

Altres llibres de Katarina Bivald

Continguts extra

Fragment
La_llibreria_dels_finals_felicos.pdf
Descarregar 3,4 M

Per què llegirLa llibreria dels finals feliços

1

Una història empàtica, amable i diferent.

2

Una novel·la per enamorar-se de la literatura i deixar que ens canviï la vida.

Coneix-ne més sobre La llibreria dels finals feliços

«Katarina Bivald escriu amb molt d’humor sobre la felicitat que desperta la literatura, sobre els habitants de poblacions que no surten als mapes, sobre l’amor més sincer. Ella, que va ser llibretera abans que escriptora, sap com enganxar el lector. Estigueu a punt per a vuit hores de lectura sense parar.» Femina

Opinions

«Meravellosa, divertida, càlida. Un debut admirable»
SVT
«Ella, que va ser llibretera abans que escriptora, sap com agafar el lector pel coll i enganxar- lo al llibre. Estigueu a punt per a vuit hores de lectura sense parar»
Fémina

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/06/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16600-09-0 | Codi: 10140197 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Marc Delgado Casanova

Totes les opinions de La llibreria dels finals feliços

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir