Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
Planeta de Libros
  1. Grup62.cat
  2. /
  3. Cuina
  4. /
  5. Receptes
  6. /
  7. La nostra cuina 1.
La nostra cuina 1.
Mites i tradicions de la cuina catalana
Format únic

La nostra cuina 1.

Mites i tradicions de la cuina catalana
Editorial: Edicions 62
Temàtica:
Col·lecció: La nostra cuina
Número de pàgines: 272
.
Sinopsi de La nostra cuina 1.:
L'obra amb denominació d'origenLA NOSTRA cuina és una obra concebuda en 4 volums, dedicats cadascun d'ells a una vessant del món de la gastronomia catalana, i 4 arxivadors amb les millors receptes de la cuina catalana.Mites i tradicions de la cuina catalanaLa història de la nostra cuina, que destaca els trets identificatius i peculiars de Catalunya i l´èxit de la cuina actual. Amb el calendari gastronòmic català,que segueix el curs natural de l´any. + arxivador de receptes d'Entrants i Primers plats200 receptes classificades per verdures i llegums, sopes i cremes, cargols i bolets, arrossos i pastes, aperitius i amanides.De la terra al rebostEls aliments que ens identifiquen com a poble lligats al territori, els productes de la terra més típics i amb més renom de cada zona, com ara les anxoves de l´Escala, el mató de Montserrat, el trinxat de Puigcerdà, la llonganissa de Vic, etc. + arxivador de receptes de Carns i ous200 receptes de segons plats elaborades amb carn i ous, de la cuina catalana més tradicional fins a la més actual.Dels fogons a la taulaEls productes i els plats que caracteritzen la nostra cuina, així com les maneres típiques de cuinar-los i de menjar a Catalunya. + arxivador de Peix i marisc200 receptes amb diferents salses per acompanyar les diferents especialitats de peix de mar, bacallà, mol·luscs, marisc i peix de riu.Vins i cavesUn enfocament molt pràctic dels vins i caves que es produeixen a casa nostra: un itinerari per totes les D.O. i els seus paisatges. + arxivador de Postres200 receptes classificades per fruites, flams i iogurts, pastissos, coques, gelats i sorbets i batuts.Direcció científica de l'obra a càrrec de Toni Massanés.Amb la col·laboració de reconeguts restaurants catalans.Receptes amb informació dels aspectes nutricionals, el nivell de dificultat i el temps d'elaboració.Obra molt gràfica amb consells pràctics, curiositats i anècdotes.
El vull L’he llegit
Format únic

Sobre l'autor de La nostra cuina 1.

Sobre l'autor de La nostra cuina 1.

Víctor Amela, Marc Artigau i Queralt, Jenn Díaz, Martí Gironell, Helena Garcia Melero, Pilar Rahola, Gemma Ruiz, Care Santos, Sílvia Soler i Albert Villaró, de manera desinteressada, han volgut participar-hi cedint els seus relats, les seves paraules, en aquest acte ambiciós de solidaritat i valors per una causa: les malalties infeccioses, com ara l’hepatitis, la sida, la sèpsia, la meningitis, la bronquitis, la pulmonia o la tuberculosi. 

... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/10/2006 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-5936-5 | Codi: 10029309 | Format: 29,7 x 24,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: La nostra cuina

Totes les opinions de La nostra cuina 1.

Aquest llibre té 0 Comentaris Deixa el teu comentari
No hi ha comentaris del llibre