Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

La pedra de paciència

Sangué sabur

Atiq Rahimi

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traductor: Imma Estany Morros
Nombre de pàgines: 144

Sinopsi de La pedra de paciència:

Premi Goncourt 2008
Un home jeu, moribund, al llit de casa seva. A fora, les bombes cauen pertot arreu i la guerra, esgarrifosa, es va cobrant les vides dels veïns, amics de la família i nens del barri. La seva dona el vetlla. A poc a poc, en la solitud de la vetlla, la dona li parla, i anem descobrint els horrors que bateguen rere una vida aparentment normal. Maltractada, ignorada, deixada de banda durant tots els anys de matrimoni, la dona va vomitant lentament la seva ràbia, el seu ressentiment i tots els secrets que ha mantingut callats tot aquest temps, en un apassionant crescendo literari que deixa el lector completament atrapat. Escrita amb mestria, esplèndida i commovedora, La pedra de paciència és el retrat realista, duríssim, d'una vida infeliç.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/04/2009 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-423-6 | Codi: 10031426 | Format: 13 x 19,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Traductor: Imma Estany Morros

Blog

La pedra de paciència

Durant quatre anys, a la biblioteca on treballava abans, una de les feines que tenia era la de comprar novel·les. Aquest fet em va ajudar a conèixer un munt de títols, autors i literatures que desconeixia. I una d’aquestes literatures va ser l’àrab, que té unes característiques molt definides, on es mostra d’una manera molt sensual i realista alhora la cultura i costums tan marcats d’aquestes societats. Un d’aquests títols és La pedra de paciència, de l’escriptor afganès Atiq Rahimi, guanyadora del prestigiós Premi Goncourt 2008.

Totes les opinions de La pedra de paciència

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir