Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Les bodes del diable

La Barcelona del segle XIII sota l'amenaça del diable
Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Nombre de pàgines: 736

Sinopsi de Les bodes del diable:

La Barcelona del segle XIII sota l?amenaça del diable.

A Barcelona, Marsella, Roma i també a Egipte, Mallorca i altres punts del Mediterrani, un inquietant misteri envolta la vida d'algunes persones. Som al segle XIII, quan l'amor és un conveni entre pares tutors, quan alguns amants no volen renunciar a la llibertat d'estimar, quan els catalans es llancen a la gran aventura comercial, mentre un diable de moltes cares va teixint una xarxa fantàstica damunt dels pobles.Les bodes del diable és una llarga i intensa novel·la d'aventures en què els protagonistes emprenen un viatge per un món violent i religiós alhora, a la recerca de l'amor i de la felicitat.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Les bodes del diable

Pau Faner és un home que viu, pinta i escriu a Mallorca. La seva obra narrativa li ha valgut els principals premis literaris del país: del Sant Jordi al Nadal, passant pel Josep Pla i el Ramon Llull. Amb Les bodes del diable (2011), novel·la ambiciosa i popular, va fer un gir radical en la seva carrera literària, que ha consolidat amb El mal de la guerra.

Llegir-ne més

Altres llibres de Pau Faner

Coneix-ne més sobre Les bodes del diable

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/03/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-215-4 | Codi: 171526 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: A TOT VENT

Blog

Les bodes del diable

Si voleu viure una autèntica aventura amb tots els seus ingredients, amb aquest llibre gaudireu a base de bé.

El Gladis París és un noiet que juntament amb el seu pare es dediquen a fer de mercaders per tot el món. Viuen a Lleida i el simple fet d’arribar a Barcelona en ple segle XIII ja és de per sí tota una proesa. Doncs no us dic res per arribar fins a Egipte, Malta, Marsella, i un grapat de ports de tota la Mediterrània!!!

El cas és que el nostre Gladis s’enamora bojament d’una noieta que el correspon, la Maria, pero el destí els gira l’esquena.

(...)

Les bodes del diable, de Pau Faner

La història transcorre entre 1275 i 1285, aproximadament. És una història d’amor impossible, en la qual es combinen tots els elements per evitar la felicitat d’una parella, fins i tot el Diable. Tanmateix, també es combinen els factors per a fer-la possible: amistat, suport, fe, devoció i el suport de Déu a la causa de l’amor veritable. Voltant per la Mediterrània en una època de guerres, pirateria i conquestes, es viu una història d’amor i passió, de tenacitat, de fantasia…

Què passa quan penses que ho tens tot a tocar i veus que cada dia t’ho prenen de les mans? Doncs això és el que li passa a en Gladis París, que veu com cada dia es fa més difícil poder viure amb la Maria, la dona de la seva vida. I si a més és el Diable qui s’entesta a prendre’t les coses de les mans… encara et toca fer més esforç!

Totes les opinions de Les bodes del diable

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir