Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

L'home que volia ser valent

Nicholas Evans

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Traductor: Marta Pera
Nombre de pàgines: 432

Sinopsi de L'home que volia ser valent:

De l?autor de "L?home que parlava als cavalls a cau d?orella".
1959: Hi ha poc amor en la vida del petit Tom de vuit anys. Els únics moments de distracció, els troba en el seu món de fantasia ple d'indis i cowboys. Però quan la seva germana gran s'enamora d'un dels seus ídols televisius, la vida del noi fa un gir complet. Es muden a Hollywood i tots els somnis semblen fer-se realitat. Aviat, però, un acte violent marcarà per sempre les seves vides.2007: El que va passar fa tants anys roman com un fosc secret que corseca la vida actual d'en Tom i fa trontollar el seu matrimoni. Tan sols quan el seu estimat fill Danny és acusat d'assassinat, els antics fets es fan presents i el forcen a afrontar-los i a aprendre el veritable significat del que és el valor i la valentia. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Fitxa tècnica

Data de publicació: 06/09/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6839-8 | Codi: 387177 | Format: 23 x 15 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Èxits | Traductor: Marta Pera

Blog

L'home que volia ser valent

La Mon (Montserrat pels qui li miren el DNI) s’estrena amb Nosaltres amb L’home que volia ser valent de Nicholas Evans, autor també de L’home que parlava als cavalls a cau d’orella. Vau veure la pel·lícula? Els llibres són sempre millors!

L’home que volia ser valent és la nova novel·la de qui ens va fer viure intenses emocions amb el supervendes L’home que parlava als cavalls a cau d’orella, en Nicholas Evans. Sembla que la cosa vagi d’homes anomenats Tom, perquè el famós parlant eqüestre es deia igual que el protagonista d’aquest nou llibre.

En Tommy, un nen de vuit anys, viu els seus dies analitzant cada detall de les sèries i llibres sobre l’oest llunyà mentre intenta impedir que les batzegades que assoleixen la seva vida el facin caure.

Una mare alcohòlica, un pare distant i una germana, la Diane, plena de somnis. Aquesta és la que li dóna tot l’amor que rep. Un amor incondicional i sospitós que envolta un secret familiar. Tommy passa els seus dies demanant consell a una fotografia d’en Flint McCullogh -protagonista d’una famosa sèrie de cowboys dels anys 50: La Caravana- sobre com ésser un nen valerós i no pixar-se al llit.

Tractat amb un ritme ràpid i ple de misteri, l’acció es desenvolupa entre dos realitats. D’una banda el jove de vuit anys, el qual sembla no ser conscient encara del que està passant al seu entorn. Per altra, l’actual Tom. Un escriptor que ronda la cinquantena, divorciat i allunyat d’en Danny, el seu únic fill. Amb la relació paterna pendent d’un fil veu com ha fracassat com a pare i com a marit. No té cap mena de relació amb en Danny que combat a l’Iraq i que és acusat d’una de les més grans matances que ha fet EUA allà.

Ambdós mons es van intercalant per poder donar forma al personatge principal i poder així esbrinar quins són els monstres que l’han acompanyat des de petit.

Totes les opinions de L'home que volia ser valent

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir