Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Liberalisme i normalització lingüística

Albert Branchadell Gallo

Nombre de pàgines: 232

Sinopsi de Liberalisme i normalització lingüística:

"els fonaments ideològics de la política lingüística catalana, centrats en la noció de llengua pròpia d'un territori, són efectivament immorals des del punt de vista liberal"
Liberalisme i normalització lingüística presenta i analitza els arguments contra la política lingüística del govern català, i més concretament contra el sistema d'immersió a l'ensenyament, que han estat formulades darrerament des de posicions liberals. L'autor conclou que la majoria d'aquests arguments són falsos, però constata que els fonaments ideològics de la política lingüística catalana, centrats en la noció de llengua pròpia d'un territori, són efectivament immorals des del punt de vista liberal. En aquest sentit, la proposta que fa l'autor és abandonar la noció de llengua pròpia com a justificació de la política lingüística catalana, per elaborar un discurs de legitimació alternatiu que no infringeixi cap dels principis bàsics del liberalisme. Albert Branchadell (Barcelona, 1964), professor de filologia catalana a la Universitat Autònoma de Barcelona, ha publicat La normalitat improbable (Empúries, 1996).
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Fitxa tècnica

Data de publicació: 27/10/1997 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7596-553-6 | Codi: 10030664 | Format: 13,5 x 20 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: BIBLIOTECA UNIVERSAL EMPURIES

Totes les opinions de Liberalisme i normalització lingüística

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir