Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Memòries (III). De la bonança

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 340

Sinopsi de Memòries (III). De la bonança:

Les memòries de Jordi Pujol, iniciades l'any 2007, han suposat un impacte important en la societat catalana. Aquest darrer volum, que estalona l'estricta actualitat, neix amb el suport de CiU a un govern del PSOE assetjat per la corrupció, continua amb el famós i mal publicitat Pacte del Majestic amb el PP -que Jordi Pujol contextualitza amb revelacions impagables-, i abraça també la seva retirada de la primera línia i l'aposta -aleshores molt discutida- per Artur Mas. Són especialment interessants les línies que dedica a personatges com José M. Aznar, Pasqual Maragall, Josep-Lluís Carod-Rovira o Felipe González. Es tracta d'uns anys decisius, en què la influència del govern català a Espanya és remarcable i en què es concreten projectes com l'Eix Transversal, l'ampliació de l'aeroport del Prat i l'arribada del TGV a Barcelona. Finalment, Jordi Pujol no obvia l'anomenada "dècada de les decepcions", amb el desconcert de la reforma de l'Estatut i la "burla" final del Tribunal Constitucional. En un epíleg prudent però clar, Jordi Pujol parla del risc que l'actual política espanyola porti Catalunya a una difícil situació entre la residualització i l'opció independentista.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Memòries (III). De la bonança

Jordi Pujol Soley (Barcelona, 1930) Ha estat president de la Generalitat de Catalunya entre 1980 i 2003, després que la coalició que encapçalava, Convergència i Unió, fos la que obtingués més representació en les sis eleccions al Parlament de Catalunya a què es va presentar, en algunes ocasions amb majoria absoluta. El juliol del 2014 va confessar públicament l’existència d’uns diners no declarats a Andorra.

... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/06/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-672-8 | Codi: 387882 | Format: 12 x 18 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Memòries (III). De la bonança

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir