Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Nombre de pàgines: 288

Sinopsi de Pura sang:

"A la vida, no s'ha de tenir por de res": una dona es revolta i lluita per salvar el seu fill: una heroïna moderna.

La Sílvia arriba al casalot de Menorca del seu marit buscant la llum i la pau per pintar, però el que hi troba és la claustrofòbia d'una illa i el terror d'una família que amaga un secret. Ella i el seu fill lluiten per sortir-se'n gràcies a un nou amor que els ajuda a entendre que a la vida no s'ha de tenir por de res.A Pura sang res és el que aparenta. Dos mons tan diferents com la Menorca rural i la Barcelona de l'Eixample marquen el ritme d'una novel·la que segueix el fil d'un misteri. Una història passional amb elements gòtics que explora els límits de la bogeria i que ha estat guardonada amb el Premi Sant Joan Unnim 2012.«Ada Castells planteja fins on poden arribar els drets dels qui se senten amos de tot, de les terres i de les vides.» Laura Borràs«Ada Castells ens interpreta una simfonia amb ritme i melodia però sobretot amb unes harmonies personals, intuïtives i valentes.» Carlos ZanóMés informació: www.adacastells.cat

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Pura sang

Ada Castells va néixer a Barcelona el 1968. És llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha fet estudis de teologia al Seminari de Barcelona. Periodista i escriptora, tot i la seva joventut, compta amb una prolífica trajectòria literària. La seva vida literària pública comença el 1998 amb El dit de l'àngel (Empúries), una novel·la sobre els seus avantpassats protestants. El 2001 publica, a Empúries i ... Llegir-ne més

Premis

Premi BBVA Sant Joan Guanyadora Edició 2012 Saber-ne més

Enllaços relacionats

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/10/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6981-4 | Codi: 387585 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: El Balancí

Blog

Pura sang, d'Ada Castells

Si heu llegit alguna vegada algun dels meus escrits sabreu que la novel·la gòtica és un dels meus gèneres preferits. Suposo que és herència de les novel·les d’Edgar Allan Poe i de Lovecraft que vaig llegir quan era molt més jove i que van marcar la meva joventut (The Cure i Depeche Mode són dos dels meus grups preferits, haig de confessar-ho).

D’aquí que Pura sang m’hagi semblat una bona lectura, perquè barreja terror gòtic amb terror quotidià. Quina por, quan no només els somnis són terribles sinó que la realitat pot ser encara pitjor!

La Sílvia es trasllada a viure a Menorca amb el seu marit, l’Artur Solivella, hereu d’una família menorquina. Veu com la família l’aparta de tot, fins que té un fill. Aleshores comença una etapa de terror per a la Sílvia: sent rialles i presències per la casa pairal i quan es gira no hi veu res. El seu fill neix amb una petita deformitat als dits i descobreix que és una malaltia congènita de la família Solivella; un tipus de càncer.

A partir d’aquesta premissa, Ada Castells desenvolupa una història trepidant en la qual la Sílvia ha de lluitar contra la realitat, contra els terrors, contra la imaginació i contra la família per poder salvar la vida del seu fill. Tindrà ajudes, però no sempre seran tan bones com ella desitjaria. O potser sí, però potser és que la Sílvia no sap estimar. Un altre terror per a ella i per a la societat: una mare sense amor!

Pura sang és una història de superació personal i un relat sobre la transformació voluntària de la realitat per part d’una dona jove, la Sílvia, que durant molts anys s’havia deixat portar per les circumstàncies.

Totes les opinions de Pura sang

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir