Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Col·lecció: ANAGRAMA/EMPURIES
Traductor: Núria Olcina Aya | Emili Olcina Aya
Nombre de pàgines: 336

Sinopsi de Solar:

La novel·la més divertida d?Ian McEwan.
Michael Beard és un físic que va rebre el Premi Nobel fa anys per un descobriment científi c i, des d'aleshores, s'ha limitat a viure de renda dels seus èxits de joventut. Beard té ara cinquanta i pocs anys, i el seu cinquè matrimoni fa aigües pertot arreu: la Patrice, dinou anys més jove que ell, va reaccionar gairebé amb eufòria quan va descobrir la seva aventura amb una matemàtica de la Universitat de Berlín i va començar una relació sentimental amb un constructor vint anys menor que Beard. Ell, que mai no ha estat guardonat pel seu atractiu però sempre ha tingut èxit amb les dones, i en tots els seus matrimonis ha estat l'adúlter i el culpable, ara pateix desesperadament per la bella Patrice. Tot i que potser el seu dolor és més intens perquè de fa anys no és més que un buròcrata de la ciència, un científi c per a qui l'emoció i l'aventura han quedat relegades a la vida privada.Irònica, inquietant i intel·ligent, com solen ser els llibres de l'autor, Solar és segurament la novel·la més divertida d'Ian McEwan. 
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Solar

Ian McEwan (Aldershot, Anglaterra, 1948) és un dels escriptors més destacats del panorama literari actual. Entre les seves obres cal destacar Gossos negres (Edicions 62, 1993), Amsterdam (Empúries, 1999), guanyadora del Premi Booker del 1998, Expiació (Empúries, 2002; labutxaca, 2008), Dissabte (Empúries, 2005; labutxaca, 2007), A la platja de Chesil (Empúries, 2008; labutxaca, 2010) i Solar (Empúries, 2011). També és autor de llibres infantil...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/03/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-688-9 | Codi: 174462 | Format: 14 x 24,4 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: ANAGRAMA/EMPURIES | Traductors: Núria Olcina Aya | Emili Olcina Aya

Blog

Solar

El llibre ens explica la vida de Michael Beard, un premi Nobel de Física. Fent servir els seus coneixements (i altres ajudes) desenvolupa una tecnologia per aprofitar l’energia del Sol per frenar el canvi climàtic.

Però això és només una part de la novel·la. L’altra part la formen les infidelitats del científic amb la seva ¿cinquena dona?, les d’ella amb ell, les petites mesquineses dels personatges, un viatge a l’Àrtic i, fins i tot, un mort!

Totes les opinions de Solar

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir