Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Temps de família

Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2015
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 368

Sinopsi de Temps de família:

En Bonaventura Giner, indiano retornat de Cuba el 1898, s­estableix a les terres de la seva infància i posa en marxa un pla per convertir l ­antic mas familiar en el centre d ­un veritable imperi vinícola al Penedès. A través de les vides de tres generacions dels Giner, dels seus amors clandestins, els odis fraternals i els assassinats sense resoldre, Temps de família va teixint una trama tan atractiva i enlluernadora com els camps de vinyes que protagonitzen aquesta nissaga.

Un retrat fidel d'un temps i d'un país, una novel·la que retrata uns homes i unes dones que van lluitar per refer unes terres devastades per la plaga de la fil·loxera a finals del segle XIX i que van encetar el segle XX en un món rural en plena transformació.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Temps de família

© Víctor P. de Óbanos

Tània Juste (Barcelona, 1972) és escriptora i llicenciada en Història, amb especialitat en Història de l’Art, per la Universitat de Barcelona. L’any 2009 va publicar la seva primera noveŀla, A flor de pell (amb nova edició de Columna el 2020), situada a la Barcelona dels anys vint, en plena dictadura de Primo de Rivera. El 2010 va participar en l’antologia Veus de la nova narrativa catalana, coordinada per Lolita Bosch (Empúries/Anagrama). El ...

Llegir-ne més

Continguts extra

PDF
Bases legals Sorteig Tània Juste
Descarregar 217,29 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirTemps de família

1

Aquest llibre va rebre el Premi Nèstor Luján 2015.

2

La Tània Juste és una de les escriptores contemporànies amb més èxit dels últims anys.

3

Un retrat fi del d’un temps i d’un país, una novel·la que mostra uns homes i unes dones que van lluitar per refer unes terres devastades per la plaga de la fi l·loxera a fi nals del segle XIX.

Premis

Premi Nèstor Luján Guanyador Edició 2015 Saber-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 11/01/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16600-54-0 | Codi: 10174731 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA

Totes les opinions de Temps de família

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir