Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Tot

Kevin Canty

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traductor: Josefina Caball Guerrero
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de Tot:

?La prosa de Canty, elaborada i per moments impressionista, genera molts instants d?emoció intensa? The New Yorker
La June i l'RL queden, com cada any, per celebrar l'aniversari del difunt marit de la June i millor amic de l'RL. Aquesta trobada serà crucial per enfrontar-se amb l'amargor i solitud de les seves vides, i passar pàgina. L'RL reprèn una relació amb una vella amiga, ara malalta de càncer, i la June decideix vendre's la casa on va viure amb el seu home i deixar-se seduir per algú altre. Entre ells dos, la filla jove de l'RL, una noia dolça però depressiva que s'enamora d'un home casat. Tot, novel·la d'una autenticitat inusual i de vitalitat contagiosa, narra la història de tres vides enllaçades, contaminades pel desamor i la solitud, que acaben trobant el seu sentit.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Fitxa tècnica

Data de publicació: 23/02/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-770-1 | Codi: 174777 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Traductor: Josefina Caball Guerrero

Blog

Tot és molt més que tot plegat

Tot és la vida mateixa, allò que passa per davant nostre sense, a vegades, saber que existeix. És el present quan es barreja amb el passat i et deixa imaginar el futur. Tot són totes les vides o potser només una. Tot són la June, a qui se li va morir el marit, en RL, que no sap que la vida és molt més que no pas el que està passant just en aquest moment, la seva filla Layla, que s’enamora d’un home casat, i finalment l’Edgar, que no sap que de vegades la vida és més complicada del que pot semblar. Tots ells formen un TOT i el resultat és Tot, la novel·la de Kevin Canty. Un relat sobre la vida mateixa, sobre les persones i tot allò que ens envolta. És la vida després de la mort per a aquells que es queden, les relacions entre les persones, o com n’és de difícil conviure amb una malaltia com el càncer. És, fins i tot, allò que pensem i no ens atrevim a dir, o potser és allò que diem sense haver-nos atrevit a pensar…

Si bé és cert que vaig començar a llegir aquesta novel·la amb una mica d’escepticisme, he de confessar que al final m’ha acabat fent pensar, i molt. Hi ha moments en els quals la lectura s’alenteix, però d’altres t’aconsegueix atrapar de tal manera que la vida dels personatges és la teva. Ara bé, heu de saber que no és una lectura convencional, però si que té un final amb una porta oberta a l’esperança.

Tot pot ser la vida del teu veí, pot ser aquell amic que coneixes o fins i tot pots ser tu mateix. És saber que de vegades no vas pel bon camí i has de canviar de direcció, saber que el passat no pot ser igual ara, en present, o fins i tot és sentir que sense voler-ho, la teva vida és a punt de canviar.

En definitiva us diré que Tot són moltes coses alhora, però les haureu de descobrir vosaltres mateixos.

Si voleu anar fent boca aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de Tot

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir