Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Tristany

Premi de Novel·la Curta Just M. Casero 2018
Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 190

Sinopsi de Tristany:

Una novel·la fresca i explosiva sobre la fràgil felicitat i l'ambivalència de l'atzar.

Premi Just M. Casero

Si a mitjans dels setanta, la Dolors, barcelonina i premenopàusica, no s’hagués quedat embarassada contra tot pronòstic del seu primer i únic fill... Si dues dècades més tard, la Cornelia, una bregada funcionària de presons alemanya, no hagués aterrat a Barcelona per conèixer el Josep Lluís... Si la ciutat no patís una plaga bíblica de paneroles... Del centre de Barcelona als barris perifèrics, d’un càmping de Gironella a la ciutat de Seattle, aquests i altres condicionals es conxorxen al voltant d’en Tristany, un home educat per a l’èxit i una vida perfecta, perquè un vespre al passeig del Born prengui una decisió de conseqüències imprevisibles.

Fent gala d’un sentit de l’observació fora del comú i d’una imaginació sensual i poderosa, Anna Monreal narra amb un estil explosiu l’absurd de les relacions humanes, la felicitat trencadissa i l’ambivalència de l’atzar.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Tristany

© Arxiu g.R.M.

Anna Monreal va néixer a Barcelona el 1976. Llicenciada en economia per la Universitat de Barcelona, va estudiar narrativa a l’Ateneu Barcelonès entre els anys 2006 i 2010. La seva primera novel·la, Olives picants (Proa) va guanyar el Premi El Lector de l’Odissea de l’any 2011. Tristany és el seu segon llibre, que va merèixer el 38è premi de novel·la curta Just M. Casero (2018).

Llegir-ne més

Altres llibres de Anna Monreal Prat

Continguts extra

Fragment
Tristany.pdf
Descarregar 846,3 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 23/01/2019 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17016-75-3 | Codi: 10232856 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Tristany

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir