Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Olives picants

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Nombre de pàgines: 288

Sinopsi de Olives picants:

Una alenada d'aire fresc que es guanya la complicitat del lector
La Maria Encarnació té seixanta-cinc anys, regenta una parada d'olives i bacallà al mercat i espera que un home la faci sentir com quan en tenia vint-i-cinc. La Rut, de vint-i-nou, n'espera un altre que li faci perdre la virginitat mentre vegeta en un entresòl que comparteix amb els seus pares. I l'home que espera la Muriel mentre fuma compulsivament al menjador de casa posseeix allò que ha de salvar la vida del seu fill i que cap màquina pot fabricar. Finalment, aquests tres homes apareixeran a les seves vides, però algunes sabran aprofitar millor que les altres l'oportunitat que fa tants anys que esperen.Olives picants és la primera novel·la d'Anna Monreal, una autora desacomplexada i mordaç, amb el do de l'observació i de l'humor. L'audio recull un dels relats del llibre amb veu de Raquel Izaguirre i montatge de so de La Chula Produccions. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Olives picants

© Arxiu g.R.M.

Anna Monreal va néixer a Barcelona el 1976. Llicenciada en economia per la Universitat de Barcelona, va estudiar narrativa a l’Ateneu Barcelonès entre els anys 2006 i 2010. La seva primera novel·la, Olives picants (Proa) va guanyar el Premi El Lector de l’Odissea de l’any 2011. Tristany és el seu segon llibre, que va merèixer el 38è premi de novel·la curta Just M. Casero (2018).

Llegir-ne més

Altres llibres de Anna Monreal Prat

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/03/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-298-7 | Codi: 171587 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: A TOT VENT

Blog

Olives picants, d'Anna Monreal

Ostres, quin llibre més explosiu, aquest Olives picants de l’Anna Monreal! M’ha fet passar unes hores fabuloses i refrescants. A estones he rigut com una boja i a estones… en fi! Que he estat a punt de plorar una miqueta.

Amb això vull dir que toca tots els pals: des de l’eufòria més espurnejant fins a la tristesa més trista.

La Mª Encarnació és una dona vídua de 65 anys amb dues filles i un nét amb una salut més que precària. Té una bacallaneria al Mercat de la Sagrada Família (el meu barri), un davantal blanc com la llet amb puntetes de color rosa, i un somriure permanent als llavis. És talment l’estampa del “vine al mercat, reina!”.

Però a la seva vida, d’alegries n’hi ha ben poques… fins que un bon dia s’endinsa en el món d’Internet i els seus xats.

D’altra banda, la Ruth és una mestra de primària que sempre ha semblat vella i amargada. La veritat és que de motius no li’n falten, a la pobrissona. La Ruth necessita amb urgència que algú solucioni el problema de la seva eterna virginitat.

No us vull dir res més. Val la pena que sigueu vosaltres mateixos qui descobriu què dimonis passa amb aquestes dues dones.

Només vull dir-vos que aprofitant la calor que fa, ¿què millor que una cerveseta ben freda acompanyada d’unes Olives Picants?

Aquí teniu el primer capítol en pdf i un fragment en audiollibre.

Totes les opinions de Olives picants

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir