Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Un amor únic

Johanna Adorján

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Traductor: Jordi Jané Lligue
Nombre de pàgines: 160

Sinopsi de Un amor únic:

Una reflexió sobre els límits de l'amor
Un amor únic és un testimoni lluminós, que inaugura una nova manera de tractar els horrors de l'Holocaust. Des de la doble condició d'alemanya i jueva, i néta d'un supervivent d'Auschwitz, Johanna Adorján narra la mort dels seus avis amb una lucidesa i una serenitat que només poden donar els anys.El 13 d'octubre de 1993 els avis d'Adorján es van suïcidar a Charlottenlund, una zona residencial de casetes amb jardí a la vora de Copenhaguen. L'autora va necessitar alguns anys per refer-se del xoc abans d'iniciar una investigació familiar per entendre els motius d'aquesta decisió radical i pertorbadora. Un amor únic és el testimoni de l'esforç d'una néta per entendre els seus avis, traumatitzats per l'experiència de l'Holocaust i units per un amor únic. La recerca de Johanna ens porta a Budapest, París i Nova York, on els parents i amics dels seus avis expliquen històries commovedores. Aquest viatge d'exploració pels racons més amagats del seu arbre genealògic s'alterna amb un relat vivíssim en què l'autora prova d'imaginar-se com els avis van passar aquelles últimes hores de diumenge abans de consumar el suïcidi. De mica en mica, arribem a comprendre quina mena d'amor exclusiu i insubornable pot portar dues persones a l'extrem de voler morir juntes. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/02/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-8256-112-7 | Codi: 171513 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: A TOT VENT | Traductor: Jordi Jané Lligue

Blog

Un amor únic

Sorprenent. Commovedora. Tràgica. Romàntica. Reflexiva. Real. Sincera. Així és aquesta magnífica novel·la, Un amor únic, de la jove escriptora sueca d’origen hongarès Johanna Adorján.

Totes les opinions de Un amor únic

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir