Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Un intrús a l'estany

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Nombre de pàgines: 432

Sinopsi de Un intrús a l'estany:

"Michael Connelly, Stieg Larsson i ara, Joan Marcé. Una història addictiva i tan increïble que no et pots estar de creure-te-la." Martí Gironell
En Ramon Verdaguer treballa al New Jersey Biological Institute en un projecte d'investigació sobre el genoma humà. Viu un moment dolç i apassionant en què tot sembla anar-li de cara fins que una casual i desconcertant troballa dins una seqüència d'ADN desperta una allau d'interessos soterrats.La mort sobtada d'un amic matemàtic, a qui n'havia demanat l'opinió, i l'estranya desaparició de la seva noia provoquen que renunciï al projecte i que torni a Banyoles, la seva ciutat natal, decebut i esfondrat.Però no torna sol. El seu enigmàtic descobriment ha alertat una important multinacional que el sotmetrà a un seguiment secret i inexorable. Una angoixant persecució que aviat ho tenyeix tot amb un dens rastre de sang. Des de la ciutat de l'estany, en Ramon, però, està disposat a plantar cara al poder i a arribar fins al final.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Un intrús a l'estany

Joan Marcé neix a Viladecans (Barcelona) el 1965, on viu fins als tretze anys quan, amb la seva família, es trasllada a Barcelona. Arquitecte per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura (UPC), exerceix la seva activitat professional a Barcelona i a Olot i actualment té el despatx a Besalú (Girona), on resideix des de fa set anys.A petició de l'editor del setmanari La Garrotxa, l'any 2008 comença a publicar una sèrie d'articles sobre arquitect... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 15/09/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6840-4 | Codi: 387178 | Format: 23 x 15 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Èxits

Blog

Un intrús a l'estany, de Joan Marcé

Un intrús a l’estany és un thriller d’aquells que enganxa. Aquest tipus de llibres estem acostumats a que vinguin d’Estats Units però en aquest cas, tant l’autor com l’escenari són d’aquí, de Catalunya. Concretament de Banyoles, Barcelona, Tarragona,… de manera que s’hi podria fer una ruta per visitar els escenaris dels crims!

Per com es narra la història que ha escrit Joan Marcé, no costa gens imaginar que es podria portar al cinema amb un Jeremy Irons fent de dolent. Llàstima que ja no tenim el Jordi Dauder… però hauria estat una cara magnífica per encarnar l’antagonista de Ramon Verdaguer (en Joel Joan?), un biòleg d’èxit que treballa al New Jersey Biological Institute fent recerca genètica.

A partir d’aquí, hi trobareu una trama trepidant amb dolents dolentíssims, personatges que no paren d’anar amunt i avall i girs poc previsibles a la trama (que és d’agrair).

Si sou d’aquells que no podeu deixar anar un bon “thriller” quan us cau a les mans, en aquest cas fareu bé de donar-li un copet quan el veieu a l’estanteria perquè acabi a l’altra mà! El que ens demostra Un intrús a l’estany és que no cal anar a Minnesota o a la seu de la CIA per trobar l’escenari d’un relat com aquest. Amb l’Hotel Arts o Gratallops n’hi ha prou.

I compte amb Gratallops!

Totes les opinions de Un intrús a l'estany

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir