Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Una dona de fiar

Robert Goolrick

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Traductor: Rosa Maria Borràs Montané
Nombre de pàgines: 288

Sinopsi de Una dona de fiar:

«Una novel·la fosca i sensual, en la qual la complexitat dels sentiments femenins i la incandescència del desig masculí s?evoquen amb una estranya finesa.» Delphine Peras, Lire.
Wisconsin, 1907. Enmig del fred tallant de l'hivern, Ralph Truitt, un ric home de negocis, espera sol a l'estació l'arribada de la dona que ha respost al seu anunci: «Es busca dona de fiar. Obligat per raons pràctiques, no romàntiques.» La noia que baixa del tren procedent de Chicago, però, Catherine Land, no té l'aire senzill i honest que ell s'esperava, sinó el d'una jove d'una bellesa torbadora i vagament inquietant.Aquestes coses passen. Els fils del destí l'han dut fins a ell. Per això, tot i que en Ralph entreveu la mentida, alguna cosa en la noia ?l'ombra de tristesa que desvela la seva mirada?? el convenç que potser sí que és «una dona de fiar». Aïllats per la neu que cau implacable, a la gran casa familiar, la Catherine i en Ralph entaulen un joc de seducció implacable ple d'ombres i secrets..., i d'una profunda i irresistible passió. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/03/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6761-2 | Codi: 387077 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: El Balancí | Traductor: Rosa Maria Borràs Montané

Blog

Una dona de fiar

Una dona de fiar és una novel·la situada al Wisconsin d’inicis del segle XX i amb en Ralph i la Catherine com a protagonistes.

En Ralph és un home bastant infeliç i molt i molt ric que busca, a través d’un anunci al diari, una dona que no el faci sentir tan sol i desgraciat. Una dona amb qui pugui compartir la vida (i l’hivern!!) tranquil·lament, que sigui de confiança… en resum: una dona de fiar.

La Catherine li envia una foto i en Ralph acaba convençut que ella és l’escollida. Però com us podeu imaginar, la Catherine no és exactament el que sembla ser. És una dona amb un passat que en Ralph anirà descobrint a poc a poc…

Totes les opinions de Una dona de fiar

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir