Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Atrapada al mirall

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de Atrapada al mirall:

Una trepidant novel·la d'intriga psicològica que atrapa des del primer moment.
La Laura Bellido és una arquitecta amb estudi propi, un marit atractiu i simpàtic i un fill de sis anys; no té problemes de diners, ni aparentment de cap mena, i sembla una dona feliç. Res no fa pensar que una matinada, després d'un romàntic sopar amb el seu home, la Laura acabarà estimbant-se per les costes del Garraf. Quan la Gina, la seva íntima amiga que viu a l'estranger, rep la notícia de la seva mort, té la sensació que hi ha alguna cosa que no encaixa; aquesta intuïció inicial va prenent cos quan s'instal·la a Barcelona i aprofundeix en la vida, aparentment estable, de la seva amiga. A partir de les converses amb les persones més properes a la Laura, la Gina comença a descabdellar un fil que la portarà a descobrir una reveladora història que feia anys que la seva amiga mantenia amagada.
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Atrapada al mirall

 

Gemma Lienas (Barcelona, 1951) és escriptora i conferenciant.

Ha estat membre del lobby de Dones de Catalunya, membre fundadora de Dones en Xarxa, membre del Consell de participació del Memorial Democràtic de Catalunya (2009-2010) i membre fundadora de Feministes de Catalunya.

Té més de 80 títols publicats (www.gemmalienas.com).

Per a adults, les novel·les: Vol Nocturn (Premi Andròmina de narrativa 1987), Anoche soñé contigo (2001), El f...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 25/09/2007 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-256-0 | Codi: 10031309 | Format: 23,1 x 15 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Blog

Atrapada al mirall, de Gemma Lienas

Quan la Gina torna a Barcelona procedent de Califòrnia no es pot creure que la seva millor amiga, la Laura, sigui morta. Aquella amiga que ara era una dona casada amb un arquitecte de prestigi s’ha matat en un accident de cotxe a les corbes del Garraf. A la Gina però, se li fa estrany que precisament la Laura hagi tingut un accident d’aquesta mena, ella que utilitzava la conducció com a mètode per relaxar-se… És per això que comença a indagar en la vida de la seva amiga, la qual, pel que sembla, no la posava al corrent del tot de quina era aquesta vida que portava.

Després d’haver llegit unes quantes novel·les de la Gemma Lienas, totes elles juvenils, puc dir convençuda que aquesta dona té un do per escriure, ja sigui per joves o adults. Les seves històries t’atrapen sense que te n’adonis.

Atrapada al mirall, constitueix un thriller psicològic que et cruspeixes en un tres i no res, tant per la trama com per la informació que et va subministrant l’autora amb comptagotes. Jo que, sincerament, no estava gaire convençuda de que em pogués agradar la novel·la en qüestió, l’he acabada amb una satisfacció plena. A mesura que vas llegint, desxifres tot allò que una persona que ja no hi és no ha volgut mostrar al món: tots aquells detalls que per separat no tenen cap significat però que junts conformen una vida. Una vida de la qual ningú no en tenia coneixement.

Atrapada al mirall, a més, no és una novel·la qualsevol. És una novel·la que ens parla sobre les relacions de poder entre unes persones i la debilitat d’unes altres. Sobre el que s’amaga darrera l’aparença de qui només t’ensenya allò que et vol mostrar.

(...)

Totes les opinions de Atrapada al mirall

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir