Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
No t'ho perdis...
No t'ho perdis...
Planeta de Libros
Anar al recomanador
Cuina marinera

| Manel Marqués Torres

Format únic

Cuina marinera

| Manel Marqués Torres

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Número de pàgines: 184
Les millors receptes de peix d?ara i de sempre.
Sinopsi de Cuina marinera:
La curiositat i els interessos comuns han portat als autors d'aquest llibre a viatjar durant quasi dos anys arreu de la costa catalana a la recerca d'antigues receptes de la gent de mar. 4.326 km, 32 pobles, 26 barques, 12 llotges, 48 llargues xerrades amb pescadors cuiners, 18 restaurants i 6 cases particulars han donat com a resultat aquesta recopilació d'un centenar de plats mariners tradicionals acompanyats d'una versió actualitzada amb els mateixos ingredients, més pràctica i pensada per a la cuina, els mercats i les presses del nostre dia a dia.Quim i Manel Marqués tenen el mateix cognom però no són germans. Fa setze anys que comparteixen la passió pel menjar, pels mercats, per la cuina, per la gent, pel mar...i moltes hores de feina a la cuina del restaurant El Suquet de l'Almirall, des d'on han patentat la paella DO Barceloneta, un homenatge al barri que els acull i un exemple de la seva tasca de recuperació de plats autèntics i amb temperament.Cuina marinera és el seu segon llibre després de La cuina de la Barceloneta (Columna, 2004). 
El vull L’he llegit
Format únic
NOVEL·LA CONTEMPORÀNIA
NOVEL·LA CONTEMPORÀNIA
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Sobre els autors de Cuina marinera

Sobre els autors de Cuina marinera

Quim Marqués (Barcelona,1964) és fill, nét i besnét de cuiners. Estudiant de l'Escola de Cuina i Hosteleria de Barcelona, va aprendre l'ofici de cuiner a restaurants com El Racó d'en Freixa, El Bulli, La Cuisine des Anges o Casa Fermín. Va exercir de cap de cuina al Restaurant Nostromo i al desaparegut Lola.Finalista espanyol del campionat Bocuse d'Or, va arribar a la final mundial del Pierre Taitinger. Actualment regenta amb la seva família e... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 20/05/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1233-9 | Codi: 383283 | Format: 16 x 26 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA

Blog

Cuina marinera, de Quim i Manel Marquès

Hola a tots amics,

Aviso que començo a fer el comentari d’aquest Cuina marinera tan suculent el dia després d’haver-me cruspit un arròs caldós amb llamàntol d’aquells que fan perdre el sentit.

He descobert que no tot està perdut, ni als llibres de cuina, ni a les taules ben posades amb estovalles immaculades i amb copes de vi ultra transparent, que fan somniar amb un vinet blanc, sec, fred, fred, fred i una mica afruitat. Mmmmm! Que bo!!

Aquest llibre hauria d’anar protegit amb unes fundes “waterproof” per poder llegir-lo a alta mar, sense perill de que es fes malbé.

Està format per un recull de receptes de cuina marinera tradicional, i les seves corresponents alternatives al temps actual.

Totes les receptes són senzilles, explicades pas a pas, sense ingredients ni estris de cuina impossibles d’aconseguir. És a dir, que tot el que surt al llibre es pot cuinar a casa i, així, els convidats et poden acabar traient de casa “a hombros” si tens un mínim de gràcia cuinant i fas cas dels savis consells del Quim i el Manel Marquès, és clar!

Així doncs… vaig a buscar els coberts… i a veure que ens duran a taula!

Bon profit i bon estiu a tots.

Totes les opinions de Cuina marinera

Aquest llibre té 0 Comentaris Deixa el teu comentari
No hi ha comentaris del llibre