Grup62
Butxaca
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Diccionari Pla de literatura

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 924

Sinopsi de Diccionari Pla de literatura:

A l’hora de comprendre la feina d’un gran escriptor, com ara Josep Pla, tan valuosa o més que la seva mateixa obra escrita és la seva experiència com a lector.Aquest llibre suposa no només un recorregut per la literatura occidental moderna de la mà d’un dels autors més destacats, sinó també una autobiografia intel·lectual reconstruïda a partir de les lectures de Pla.

Butxaca
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Diccionari Pla de literatura

©  Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Xavier Miserachs © Hereves de Xavier Miserachs.

Josep Pla (Palafrugell, 1897 - Llofriu, 1981) és unànimement considerat el millor prosista en llengua catalana del segle XX. Periodista, escriptor i viatger incansable, és autor d’una obra completa de quaranta-cinc volums i més de trenta mil pàgines, entre les quals destaquen obres excelses com El quadern gris, Aigua de mar, les sèries d’Homenots o El carrer Estret. Encetada el 1966 amb l’extraordinari El quadern gris, és un dels tresors més v...

Llegir-ne més

Per què llegirDiccionari Pla de literatura

1

Un llibre apassionat i indispensable sobre la literatura i a favor de la literatura.

2

Valentí Puig, en el seu vessant de planià d’excepció, ho ha compost a força de recórrer i seleccionar les trenta mil pàgines de l’oceànica obra completa de l’escriptor de Palafrugell.

3

En aquesta obra es pot apreciar el coneixement admirable de Josep Pla. Dels clàssics grecs i llatins a Montaigne, Stendhal, Proust o Leopardi, aquest diccionari recull el que Pla va escriure sobre els seus referents i lectures.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/11/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17031-01-5 | Codi: 10185631 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Diccionari Pla de literatura

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir