Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El Presoner del Cel

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Josep Pelfort
Nombre de pàgines: 384

Sinopsi de El Presoner del Cel:

Escric aquestes paraules amb l’esperança i el convenciment que algun dia descobriràs aquest lloc… un lloc que va canviar la meva vida com estic segur que canviarà la teva.

Barcelona, 1957. Daniel Sempere i el seu amic Fermín, els herois de L’Ombra del Vent, tornen de nou a l’aventura per afrontar el desafiament més gran de les seves vides.

Just quan tot començava a somriure’ls, un inquietant personatge visita la llibreria de Sempere i amenaça de desvelar un terrible secret que fa dècades que està enterrat en la fosca memòria de la ciutat. En conèixer la veritat, Daniel comprendrà que el seu destí l’arrossega inexorablement a enfrontar-se a la més gran de les ombres: la que està creixent en el seu interior.

Plena d’intriga i emoció, El Presoner del Cel és una novel·la magistral en què els fils de L’Ombra del Vent i El Joc de l’Àngel convergeixen a través de l’encís de la literatura i ens condueixen cap a l’enigma que s’oculta en el cor del Cementiri dels Llibres Oblidats.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El Presoner del Cel

Carlos Ruiz Zafón© David Ramos

Carlos Ruiz Zafón (Barcelona, 1964 - Los Angeles, 2020) és un dels autors més reconeguts de la literatura internacional dels nostres dies i l’escriptor espanyol més llegit a tot el món després de Cervantes. Les seves obres han estat traduïdes a més de cinquanta idiomes. El 1993 es dona a conèixer amb El Príncep de la Boira, que forma, amb El Palau de la Mitjanit i Les Llums de Setembre, la Trilogia de la Boira. El 1998 arriba Marina. El 2001 p...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/10/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2169-0 | Codi: 10170641 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Josep Pelfort | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El Presoner del Cel

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir