Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El Laberint dels Esperits

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Josep Pelfort
Nombre de pàgines: 936

Sinopsi de El Laberint dels Esperits:

A la Barcelona de finals dels anys cinquanta, Daniel Sempere ja no és aquell nen que va descobrir un llibre que li canviaria la vida als passadissos del Cementiri dels Llibres Oblidats. El misteri de la mort de la seva mare, Isabella, li ha obert un abisme a l’ànima del qual la seva esposa Bea i el seu fidel amic Fermín intenten salvar-lo.

Just quan Daniel creu que és a un pas de resoldre l’enigma, una conjura molt més profunda i obscura del que mai no s’hauria pogut imaginar desplega la seva xarxa des de les entranyes del Règim. És aleshores quan apareix Alícia Gris, una ànima nascuda de les ombres de la guerra, que els conduirà al cor de les tenebres i desvelarà la veritat sobre la història secreta de la família… encara que a un terrible preu.

El Laberint dels Esperits és un relat electritzant de passions, intrigues i aventures. A través d’aquestes pàgines arribarem al final de la saga iniciada amb L’Ombra del Vent, que assoleix aquí tota la intensitat i fondària, alhora que dibuixa un gran homenatge al món dels llibres, l’art de narrar històries i el vincle màgic entre la literatura i la vida.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El Laberint dels Esperits

Carlos Ruiz Zafón© David Ramos

Carlos Ruiz Zafón (Barcelona, 1964 - Los Angeles, 2020) és un dels autors més reconeguts de la literatura internacional dels nostres dies i l’escriptor espanyol més llegit a tot el món després de Cervantes. Les seves obres han estat traduïdes a més de cinquanta idiomes. El 1993 es dona a conèixer amb El Príncep de la Boira, que forma, amb El Palau de la Mitjanit i Les Llums de Setembre, la Trilogia de la Boira. El 1998 arriba Marina. El 2001 p...

Llegir-ne més

Per què llegirEl Laberint dels Esperits

1

El Laberint dels Esperits és un relat electritzant de passions, intrigues i aventures. A través d’aquestes pàgines arribarem al final de la saga iniciada amb L’Ombra del Vent, una de les sagues amb més èxit dels últims anys, amb més de 5 milions d’exemplars venuts a tota Espanya.

Opinions

«Com si García Márquez, Umberto Eco y Jorge Luis Borges es fonguessin en un meravellós i desbordant espectacle»
The New York Times
«Carlos Ruiz Zafón, el Dickens de Barcelona, és l'escriptor mundial més ben dotat per a l'art narratiu»
Corriere della Sera
«Zafón s'inscriu per mèrits propis en la tradició dels novel·listes que, amb Dickens com a màxim representant, van saber arribar al gran públic al mateix temps que creaven obres d'una vigència perenne»
Frankfurter Allgemeine Zeitung

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/10/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17420-18-5 | Codi: 10226342 | Format: 13 x 20 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Josep Pelfort | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El Laberint dels Esperits

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir