Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

La Ciutat de Vapor

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Josep Pelfort
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de La Ciutat de Vapor:

Tots els contes de Carlos Ruiz Zafón.

Carlos Ruiz Zafón va concebre aquesta obra com un reconeixement als seus lectors, que l’havien seguit al llarg de la saga iniciada amb L’Ombra del Vent.

«Podria convocar els rostres dels noiets del barri de la Ribera amb qui de vegades jugava o em barallava al carrer, però no n'hi ha cap que vulgui recuperar del país de la indiferència. Cap menys un: el de la Blanca».

Un noi decideix fer-se escriptor quan descobreix que les seves invencions li regalen una estona més d’atenció de la nena rica que li té el cor robat. Un arquitecte fuig de Constantinoble amb els plànols d’una biblioteca inexpugnable. Un estrany cavaller tempta Cervantes perquè escrigui un llibre com no ha existit mai. I Gaudí, navegant cap a una misteriosa cita a Nova York, es complau amb la llum i el vapor, la matèria de la qual haurien d’estar fetes les ciutats.

L’eco dels grans personatges i els motius de les novel·les d’El Cementiri dels Llibres Oblidats ressona als contes de Carlos Ruiz Zafón –reunits per primer cop, i alguns d’inèdits–, en els quals cala la màgia del narrador que ens ha fet somiar com ningú.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de La Ciutat de Vapor

Carlos Ruiz Zafón© David Ramos

Carlos Ruiz Zafón (Barcelona, 1964 - Los Angeles, 2020) és un dels autors més reconeguts de la literatura internacional dels nostres dies i l’escriptor espanyol més llegit a tot el món després de Cervantes. Les seves obres han estat traduïdes a més de cinquanta idiomes. El 1993 es dona a conèixer amb El Príncep de la Boira, que forma, amb El Palau de la Mitjanit i Les Llums de Setembre, la Trilogia de la Boira. El 1998 arriba Marina. El 2001 p...

Llegir-ne més

Per què llegirLa Ciutat de Vapor

1

La Ciutat de Vapor reuneix tots els relats de Carlos Ruiz Zafón, alguns dels quals inèdits, per primera vegada en un únic volum.

2

Un llibre emocionant en què ressona la màgia del narrador que ens va fer somiar com ningú.

3

Carlos Ruiz Zafón va concebre aquesta obra com un reconeixement als seus lectors, que l’havien seguit al llarg de la saga iniciada amb L’Ombra del Vent.

4

Un passeig pels motius, els personatges i els llocs del món literari de les novel·les d’El Cementiri dels Llibres Oblidats.

5

Conté el misteri, el romanticisme, el terror, la màgia i la fascinació de les imatges i el relat de tots els seus llibres.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/11/2020 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2736-4 | Codi: 10269634 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Josep Pelfort | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La Ciutat de Vapor

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir