Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El Príncep de la Boira

Editorial: Educaula62
Col·lecció: Educació 62
Traductor: Mireia Sánchez
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de El Príncep de la Boira:

El primer gran èxit de Carlos Ruiz Zafón.

Estudi preliminar, propostes de treball i textos complementaris a cura de David Viñas Piquer.

Tot fugint dels desastres de la Segona Guerra Mundial, la família Carver es trasllada a una casa prop de la platja, en un poblet tranquil vora l’Atlàntic. Es tracta d’un viatge també en el temps, atès que els Carver aviat es troben al mig d’una sorprenent història relacionada amb inquietants esdeveniments del passat. Max i Alícia, els germans grans de la família, protagonitzen amb el seu amic Roland una perillosa aventura que els porta a enfrontar-se amb el Príncep de la Boira, un personatge sinistre que pot concedir qualsevol desig i que mai no oblida el que ha demanat a canvi.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El Príncep de la Boira

Carlos Ruiz Zafón© David Ramos

Carlos Ruiz Zafón (Barcelona, 1964 - Los Angeles, 2020) és un dels autors més reconeguts de la literatura internacional dels nostres dies i l’escriptor espanyol més llegit a tot el món després de Cervantes. Les seves obres han estat traduïdes a més de cinquanta idiomes. El 1993 es dona a conèixer amb El Príncep de la Boira, que forma, amb El Palau de la Mitjanit i Les Llums de Setembre, la Trilogia de la Boira. El 1998 arriba Marina. El 2001 p...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirEl Príncep de la Boira

1

Aquesta novel·la conté bona part dels elements que expliquen l’èxit sense precedents de què han gaudit totes les novel·les de la saga del Cementiri dels Llibres Oblidats.

2

El Príncep de la Boira és a la vegada un exponent magnífic de novel·la gòtica i de novel·la d’aventures. Zafón demostra una enorme habilitat a l’hora de generar fascinació entre lectors de totes les edats.

3

L’edició inclou un estudi preliminar, propostes de treball i textos complementaris a cura de David Viñas, professor de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada a la Universitat de Barcelona.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/10/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-15954-55-2 | Codi: 10218872 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Educació 62 | Traductor: Mireia Sánchez | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El Príncep de la Boira

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir