Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Enamorats

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Traductor: Albert Torrescasana Flotats
Nombre de pàgines: 144

Sinopsi de Enamorats:

«Un dels millors llibres mai escrits sobre la fi d'una relació amorosa… La bellesa de les frases de Hayes recrea la agonia, sovint inexplicable, que comporta una relació que s'està morint. »  The New York Observer.

Nova York anys 50. Un home explica la història d'una dona que es va trobar en un bar. Una dona bonica, casada i divorciada molt jove, que havia enviat el seu fill a Filadelfia per tal que  els avis el criessin. Aviat l'home i la dona van començar a sortir, van intimar, però pel que a ell feia, aquella relació no significava gaire cosa. Ell era un home molt ocupat.

Un bon dia, però, mentre balla, ella coneix un home de negocis molt ric, tot i que no gaire agraciat. Ell li ofereix a ella uns diners, molts diners, a canvi de que dormi amb ell. I, de sobte, ara el narrador se n'adona que potser ell està més enamorat d'ella que ella ho està d'ell, tot i que necessitarà una estona per adonar-se'n del molt confús i perdut que està.                                    
Amb una prosa precisa i brillant, Enamorats es una excel·lent recreació dels vaivens a que ens sotmet el cor. La crònica íntima i intensa del que suposa una ruptura amorosa, el retrat d'un home perdut en el laberint de l'amor.  

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Enamorats

Alfred Hayes (1911-1985) va néixer a Londres, però va viure a Nova York des dels tres anys. Va destacar en diverses facetes (periodista, poeta, guionista, narrador) i la seva trajectòria professional inclou uns quants episodis singulars. Va escriure «Joe Hill», un poema sobre un famós sindicalista nord-americà assassinat que va acabar sent musicat i interpretat per diferents artistes, entre els quals destaca Joan Baez. La Segona Guerra Mundial...

Llegir-ne més

Altres llibres de Alfred Hayes

Continguts extra

Fragment
Enamorats.pdf
Descarregar 1,66 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/09/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7324-8 | Codi: 10053479 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: El Balancí | Traductor: Albert Torrescasana Flotats

Totes les opinions de Enamorats

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir