Grup62
Il·lustrat
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

La veu de la sirena

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Nombre de pàgines: 128

Sinopsi de La veu de la sirena:

Carme Riera, una història per a adults amb veu de sirena.

«Asseguren els qui expliquen la meva història, que des de fa molt temps transmeten les ones del mar, que l’amorem va enterbolir els sentits. L’amor i el desig de tenir una ànima immortal, afegeix Andersen en un conte molt difós durant l’època en què cada home esperava trobar la seva sirena.»

Després d’anys de silenci, gràcies a la veu manllevada de Carme Riera, parla per fi la llegendària sirena d’Andersen, un ésser fet de pell suau i escates brillants, que per aconseguir l’amor d’un príncep va canviar la cua de peix per unes cames de dona. Això és el que explica el conte clàssic, però hi ha més..., un detall en què la majoria no va parar esment: la sirena, a canvi de convertir-se en dona, va haver de renunciar a la llengua i es va quedar sense veu, muda, sense paraules per a l’amor, la ràbia, l’alegria o el dolor. Ara Carme Riera, en aquest relat, li torna la veu a la sirena per tal que ens digui la veritat.

Il·lustrat
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre la autora de La veu de la sirena

© Jordi Folk

Carme Riera, catedràtica de la Universitat Autònoma de Barcelona, es va donar a conèixer el 1975 amb Te deix, amor, la mar com a penyora. D’entre les seves novel·les, destaquen Dins el darrer blau (1994, premis Josep Pla, Nacional de Narrativa, Crexells, Lletra d’Or i premi Vittorini a la millor novel·la estrangera publicada a Itàlia l’any 2000), Cap al cel obert (2000, Premi de la Crítica Serra d’Or), La meitat de l’ànima (2003, Premi Sant Jo...

Llegir-ne més

Coneix-ne més sobre La veu de la sirena

El llibre consta del relat de Carme Riera, el conte original d’Andersen en la clàssica versió de Josep Carner, i d’unes il·lustracions d’Helena Pérez fetes especialment per a aquesta edició. 

Fitxa tècnica

Data de publicació: 25/03/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7402-3 | Codi: 10118657 | Format: 17 x 24,5 cm. | Tinta: Color | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: El Balancí

Totes les opinions de La veu de la sirena

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir