Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

L'amic andalús

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 496

Sinopsi de L'amic andalús:

Un thriller monumental, entre Stieg Larsson i The Sopranos.

La Sophie Brinkmann és una infermera vídua i mare soltera que du una vida grisa i avorrida quan coneix l'Héctor Guzmán, un individu discret i seductor, que l’acull amb naturalitat dins la seva família. Però aviat la Sophie descobrirà que, darrere les bones maneres, l’Héctor amaga un personatge sinistre. És el cap d’una xarxa criminal d’abast internacional que té vincles amb el tràfic d’armes i de drogues. Tot d’una, els interessos de l’Héctor es veuen amenaçats per un grup organitzat que no s’atura davant de res ni de ningú. Comença aleshores una guerra per protegir el que cadascú considera que és seu. Sense voler, la Sophie es troba al bell mig del conflicte i, quan el seu fill esdevé un peça d’aquest joc violent, haurà de concentrar tots els esforços a protegir la família. Però a qui pots recórrer quan els bons són els dolents i els dolents són els bons?  En qui confies quan tothom vol ser amic teu? Com tries un bàndol quan no saps qui participa en el joc?

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de L'amic andalús

© Malin Lauterbach

Alexander Söderberg ha escrit guions per a la televisió i viu al camp, al sud de Suècia, amb la seva dona i els seus fills.
L’amic andalús, una novel·la intensa, sofisticada, plena d’acció i adrenalina, i amb cert aire èpic, és la seva primera novel·la, i confirma Alexander Söderberg com una de les veus més prometedores del panorama internacional.

Llegir-ne més

Enllaços relacionats

Primers capítols

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/09/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-845-6 | Codi: 10031496 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Traductor: Núria Parés Sellarès

Totes les opinions de L'amic andalús

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir