Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

L'illa de l'última veritat

Hi ha secrets amb què es pot viure, però amb què no es pot morir
Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Nombre de pàgines: 144

Sinopsi de L'illa de l'última veritat:

Una història impactant, tan increïble com només poden ser-ho algunes històries reals

Quan sap que està greument malalt, el doctor Prendel sent la necessitat de confessar un secret amb què ha pogut viure però amb què no pot morir. Explica la seva història a l'amant dels últims anys i li fa prometre que, un cop ell sigui mort, la farà pública.Víctima d'un atac pirata, Prendel havia naufragat al mig de l'Atlàntic i havia desaparegut durant cinc anys del seu cercle a Nova York. Al seu retorn, no havia volgut dir ni una sola paraula sobre aquella experiència. Circulaven tota mena d'especulacions i llegendes: on havia estat durant aquells cinc anys?, per què no en volia parlar? Després d'escoltar la història, l'amant l'explica en una narració impossible d'abandonar.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de L'illa de l'última veritat

© Laura Zorrilla

Andrea Mayo és el nom d’un dels molts personatges creats per la Flavia Company. Ara l’autora el fa servir com un dels seus heterònims. Aquesta és la primera novel.la de la Mayo, que comença amb una sentència que constitueix la base de la seva poètica: “A partir d’ara explicaré tota la veritat. A partir d’ara tot el que expliqui serà veritat”.

... Llegir-ne més

Coneix-ne més sobre L'illa de l'última veritat

Fitxa tècnica

Data de publicació: 28/01/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-8256-091-5 | Codi: 10023557 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: A TOT VENT

Totes les opinions de L'illa de l'última veritat

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir