Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Segona pell

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Nombre de pàgines: 152

Sinopsi de Segona pell:

La passió eròtica pot ser un viatge sense retorn.

D’una passió se’n pot sortir indemne? A qualsevol edat es pot fer un gir de cent vuitanta graus? Des del començament, totes dues van saber que havien arribat a una experiència irrepetible, que una d’elles estava disposada a portar fins al final i de la qual l’altra va voler baixar a mig camí, per fer un desastre definitiu del que hauria pogut ser un desastre encara més gran. O la glòria. Els extrems es toquen.
El món es divideix en tot o res. Una passió entre dues dones que les porta més enllà del que mai haurien pogut imaginar. Una història de carn enganxada a la memòria. Per què van actuar així? Què va passar? Ofegar-se és fàcil. I de vegades, mentre ens ofeguem, ens pensem que sentim plaer. Dóna’m plaer i et donaré la vida.
Segona pell dóna resposta a diversos interrogants sobre els atractius i els perills de la passió. Flavia Company ha reescrit en català la novel·la publicada l’any 1999 sota el títol de Dame placer.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Segona pell

© Laura Zorrilla

Andrea Mayo és el nom d’un dels molts personatges creats per la Flavia Company. Ara l’autora el fa servir com un dels seus heterònims. Aquesta és la primera novel.la de la Mayo, que comença amb una sentència que constitueix la base de la seva poètica: “A partir d’ara explicaré tota la veritat. A partir d’ara tot el que expliqui serà veritat”.

... Llegir-ne més

Coneix-ne més sobre Segona pell

L’erotisme portat al límit amb la qualitat literària de Flavia Company

Enllaços relacionats

Primers capítols

Fitxa tècnica

Data de publicació: 06/06/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-392-2 | Codi: 171744 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: A TOT VENT

Totes les opinions de Segona pell

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir