Grup62
eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

L'Ombra del Vent + El Joc de l'Àngel + El Presoner del Cel (pack)

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica

Sinopsi de L'Ombra del Vent + El Joc de l'Àngel + El Presoner del Cel (pack):

"Encara recordo aquella alba en què el pare em va dur per primera vegada a visitar el Cementiri dels Llibres Oblidats."

Ebook quer inclou L'Ombra del Vent, El Joc de l'Àngel i El Presoner del Cel.

L'Ombra del Vent:

Una matinada del 1945 un noi és acompanyat pel seu pare a un indret misteriós amagat al cor de Ciutat Vella: el Cementiri dels Llibres Oblidats. Daniel Sempere hi troba un llibre maleït que canvia el rumb de la seva vida i l’arrossega a un laberint d’intrigues i secrets enterrats a l’ànima fosca de la ciutat. L’Ombra del Vent és un misteri literari ambientat a la Barcelona de la primera meitat del segle xx, des de les últimes esplendors del modernisme fins a les tenebres de la postguerra.

Combinant les tècniques del relat d’intriga i suspens, la novel·la històrica i la comèdia de costums, L’Ombra del Vent és, sobretot, una tràgica història d’amor el ressò de la qual es projecta a través del temps. Amb gran força narrativa, l’autor entrellaça trames i enigmes a manera de nines russes en un inoblidable relat sobre els secrets del cor i l’encís dels llibres, amb una intriga que es manté fins a l’última pàgina.

 
El Joc de l'Àngel:

A la turbulenta Barcelona dels anys vint, un jove escriptor obsessionat amb un amor impossible rep l’oferta d’un misteriós editor per escriure un llibre com cap altre que hagi existit mai, a canvi d’una fortuna i, potser, de molt més.

Amb un estil fascinant i una impecable precisió narrativa, l’autor de L’Ombra del Vent ens transporta de nou a la Barcelona del Cementiri dels Llibres Oblidats per oferir-nos una gran aventura d’intriga, amor i tragèdia, a través d’un laberint de secrets on l’encís dels llibres, la passió i l’amistat es confabulen en un relat magistral.

El Presoner del Cel

Barcelona, 1957. Daniel Sempere i el seu amic Fermín, els herois de L’Ombra del Vent, tornen de nou a l’aventura per afrontar el desafiament més gran de les seves vides.

Just quan tot començava a somriure’ls, un inquietant personatge visita la llibreria de Sempere i amenaça de desvelar un terrible secret que fa dècades que està enterrat en la fosca memòria de la ciutat. En conèixer la veritat, Daniel comprendrà que el seu destí l’arrossega inexorablement a enfrontar-se a la més gran de les ombres: la que està creixent en el seu interior.

Plena d’intriga i emoció, El Presoner del Cel és una novel·la magistral en què els fils de L’Ombra del Vent i El Joc de l’Àngel convergeixen a través de l’encís de la literatura i ens condueixen cap a l’enigma que s’oculta en el cor del Cementiri dels Llibres Oblidats.

 

eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de L'Ombra del Vent + El Joc de l'Àngel + El Presoner del Cel (pack)

Carlos Ruiz Zafón© David Ramos

Carlos Ruiz Zafón (Barcelona, 1964 - Los Angeles, 2020) és un dels autors més reconeguts de la literatura internacional dels nostres dies i l’escriptor espanyol més llegit a tot el món després de Cervantes. Les seves obres han estat traduïdes a més de cinquanta idiomes. El 1993 es dona a conèixer amb El Príncep de la Boira, que forma, amb El Palau de la Mitjanit i Les Llums de Setembre, la Trilogia de la Boira. El 1998 arriba Marina. El 2001 p...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 11/10/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2186-7 | Codi: 10172568 | Presentació: Epub 2 | Col·lecció: Clàssica

Totes les opinions de L'Ombra del Vent + El Joc de l'Àngel + El Presoner del Cel (pack)

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir
Darrers comentaris
43enrica20200628154110
- 28/06/2020

Es l'únic llibre que he llegit d' ell i m'agrada molt