Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

L'últim dia abans de demà

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 152

Sinopsi de L'últim dia abans de demà:

Quin és el preu de les segones oportunitats?
"El Robert seu al Portal de l'Àngel amb una llauna per a les monedes entre les cames. Toca una harmònica i té al seu costat un carro de súper ple fins al capdamunt de cartrons i de bosses de plàstic. De la cadena que hauria de servir per enganxar-lo als altres carros, penja una càmera fotogràfica de joguina d'un taronja cridaner. Tot i els vint anys que han passat, és el mateix Robert de sempre. El nas, les celles gruixudes, la pell fosca. El gest d'apartar-se el serrell, massa llarg, dels ulls.El cor se'm dispara.Vint anys.El so de l'harmònica, raspós i entretallat, es barreja amb la gatzara d'una banda de dixieland.Reculo i aprofito l'entrada d'una botiga per observar-lo amb prou calma.La roba, bruta i atrotinada, li queda massa baldera. La bota dreta té la sola reforçada amb cinta adhesiva de Gil Stauffer.La inquietud em paralitza." Si voleu més informació, no us perdeu la pàgina del Facebook de L'últim dia abans de demà. 
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de L'últim dia abans de demà

© Toni Coll Tort

Eduard Márquez (Barcelona, 1960) és autor de llibres de poesia (La travesía innecesaria i Antes de la nieve), narracions per a nens (Hoax, La maledicció del cavaller Nomormai, Els somnis de l’Aurèlia, L’Aurèlia i el robaombres, Les granotes de la Rita, L’Oriol i el ratolí Pérez, L’Andreu i el mirall de les ganyotes, Una mala idea i els sis episodis de «Les increïbles i superheroiques aventures de la XXL»), reculls de contes (Zugzwang, L’eloqüè...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/02/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-685-8 | Codi: 174448 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Blog

L'últim dia abans de demà

Vaig veure l’Eduard Márquez per la tele, explicant com en la seva vida real va trobar-se un antic company de classe captant al Portal de l’Àngel i que aquest fet formava part de la trama d’aquesta novel·la, tot i que ell en realitat no l’hi va dir res i, en canvi, en el llibre aquest fet suposa un retrobament amb l’amic de l’escola.

(...)

Elaborat amb frases molt breus que aguanten el ritme fins al final, en què he tancat el llibre amb el cor encongit i moltes ganes de llegir més literatura d’aquest autor, que treballa amb paraules com un cirurgià amb el bisturí: amb la precisió imprescindible quan es fa anar una eina esmolada.

Totes les opinions de L'últim dia abans de demà

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir