Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Vull ser puta

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 144

Sinopsi de Vull ser puta:

Gemma Lienas, que ja ens va sorprendre amb les seves opinions sobre el món a Rebles, ni putes ni submises, ens torna amb una mirada lúcida i lúdica sobre un tema de molta actualitat.

El títol daquest llibre vol ser una provocació per tots aquells que estan a favor de legalitzar la prostitució, una invitació a la reflexió més enllà dels titulars mediàtics i una manera. A Vull ser puta l'autora explica com la "professió" més vella del món dignifica els proxenetes i els compradors de sexe, però no les prostitutes i argumenta per què la compra de sexe és una activitat incompatible amb els Drets Humans i terriblement injusta per a les persones més desafavorides. Aporta dades, explica les diferents maneres d'abordar el problema al món i quins resultats ha donat, i tracta de buscar solucions alternatives.Incisiva i sarcàtica, persuasiva en el combat dialèctic, única per combinar arguments i exemples, històries reals i imaginades, insuperable per convèncer sense avorrir, Gemma Lienas, que ja ens va sorprendre amb les seves opinions sobre el món a Rebles, ni putes ni submises, ens torna amb una mirada lúcida i lúdica sobre un tema de molta actualitat. 

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Vull ser puta

 

Gemma Lienas (Barcelona, 1951) és escriptora i conferenciant.

Ha estat membre del lobby de Dones de Catalunya, membre fundadora de Dones en Xarxa, membre del Consell de participació del Memorial Democràtic de Catalunya (2009-2010) i membre fundadora de Feministes de Catalunya.

Té més de 80 títols publicats (www.gemmalienas.com).

Per a adults, les novel·les: Vol Nocturn (Premi Andròmina de narrativa 1987), Anoche soñé contigo (2001), El f...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/06/2006 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-198-3 | Codi: 10031254 | Format: 22,5 x 15,2 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Totes les opinions de Vull ser puta

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir