Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format

Vull ser puta

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Sinopsi de Vull ser puta:

Gemma Lienas, que ja ens va sorprendre amb les seves opinions sobre el món a Rebles, ni putes ni submises, ens torna amb una mirada lúcida i lúdica sobre un tema de molta actualitat.

El títol daquest llibre vol ser una provocació per tots aquells que estan a favor de legalitzar la prostitució, una invitació a la reflexió més enllà dels titulars mediàtics i una manera. A Vull ser puta l’autora explica com la “professió” més vella del món dignifica els proxenetes i els compradors de sexe, però no les prostitutes i argumenta per què la compra de sexe és una activitat incompatible amb els Drets Humans i terriblement injusta per a les persones més desafavorides. Aporta dades, explica les diferents maneres d’abordar el problema al món i quins resultats ha donat, i tracta de buscar solucions alternatives.

Incisiva i sarcàtica, persuasiva en el combat dialèctic, única per combinar arguments i exemples, històries reals i imaginades, insuperable per convèncer sense avorrir, Gemma Lienas, que ja ens va sorprendre amb les seves opinions sobre el món a Rebles, ni putes ni submises, ens torna amb una mirada lúcida i lúdica sobre un tema de molta actualitat.

Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format

Sobre la autora de Vull ser puta

 

Gemma Lienas (Barcelona, 1951) és escriptora i conferenciant.

Ha estat membre del lobby de Dones de Catalunya, membre fundadora de Dones en Xarxa, membre del Consell de participació del Memorial Democràtic de Catalunya (2009-2010) i membre fundadora de Feministes de Catalunya.

Té més de 80 títols publicats (www.gemmalienas.com).

Per a adults, les novel·les: Vol Nocturn (Premi Andròmina de narrativa 1987), Anoche soñé contigo (2001), El f...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/06/2006 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-708-4 | Codi: 10031477 | Format: 22,5 x 1,3 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Totes les opinions de Vull ser puta

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir